Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

H Χανιά Θύρα 4 για το επεισόδιο στα Περιβόλια και “σύσταση” σε παίκτες

Μακροσκελής ανακοίνωση των οργανωμένων “Χανιά Θύρα 4” μετά το ματς με τον Ηρόδοτο και ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το περιστατικό που λάμβανε χώρα στην θύρα 1 με κάποιους φιλάθλους να στρέφονται εξαγριωμένοι ενάντια στην διοίκηση μετά την λήξη του αγώνα με τον Ηρόδοτο. Ενημερώνουμε προαιρετικά ότι δεν κρίνουμε τήν αντίδραση κανενός επάνω στην ένταση ούτε απο την πλευρά της διοίκησης ούτε από την πλευρά τον φιλάθλων. Καυτιριαζουμε αντίθετος κάποια μεμονωμένα περιστατικά συμπεριφοράς ελάχιστων φιλάθλων που λόγο της έντασης και της στεναχώριας προκάλεσαν μια έντονη αντίδραση προς τους διοικούντες τής ομάδας δημιουργώντας ένα λαϊκό δικαστήριο το οποίο εν τέλει δεν είχε καλή κατάληξη για κανέναν.

➖Υπενθυμίζουμε σε όλους όσους ξεχνάνε την τεράστια προσπάθεια όπου δίνουν κάποιοι άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα τού ενός χεριού για να φέρουν την ομάδα στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα βλέποντας καθημερινά την θετική εξέλιξη τών πράξεων τής ΠΑΕ καί τών οργανωμένων αντίστοιχα. Λοιπόν όσο εμείς χτίζουμε ιδέες καί γυρνάμε τα λόγια σε πράξης και όσο κρατάμε τον λόγο μάς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μάς το γκρεμίσει αναφερόμενοι πάντα στους αντιπάλους παράγοντες της ομάδας μάς. Μην ξεχνάμε την ουσία της προσπάθειας μάς αδέρφια Χανιώτες.

Εμείς θα κουβαλήσουμε τα Χανιά εκει που αξίζει να βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια όλοι μαζί χωρίς να προκαλούμε διχόνοια μεταξύ μάς επάνω στήν πίεση καί τά νεύρα με ξεσπάσματα όπως αυτά πού είδαμε την Κυριακή. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΟΡΆ 110 ΛΕΠΤΆ ΦΩΝΉ!!!!!

🟦Λοιπόν πάμε στο επόμενο επίκαιρο θέμα τής αθλητικής μάς Κυριακής. Καί αυτό είναι αν μη τι άλλο η προσπάθεια και η απόδοση τών παικτών. Μάγκες καί παικταράδες να σάς θυμίσουμε τούς κανόνες τής Χανιώτικης φανέλας για ακόμη μια φορά γιατί κάποιοι ξεχνάτε μάλλον που βρίσκεστε.

➖Πρώτον θα σέβεστε τήν οικονομική τυπικότητα τής διοίκησης απέναντι στούς καλοπληρωμένους μισθούς σάς ξεκινώντας πάντα από αυτούς πού βλέπουν τήν θέση τούς στην ομάδα ξεκάθαρα σαν υπαλλήλου και όχι σάν κομμάτι τής οικογένειας μας.

➖Δεύτερον στα περιβόλια δεν παίζεται για το γόητρο και ούτε για την πλάκα σάς περνάτε απο ένα γήπεδο που κάθε Κυριακή πρέπει να γράφει ιστορία καί νά τιμάει ολόκληρο τον νομό Χανίων όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

➖Τρίτον και κυριότερο παίζετε στην Β Εθνική κατηγορία και βρίσκεστε στις 20 καλύτερες ομάδες τής χώρας δεν παίζετε στήν ομάδα της γειτονιάς σας αλλά στήν ομάδα εκπρόσωπο τού νομού Χανίων καί μίας ολόκληρης γηπεδικής κουλτούρας.

➖Καί τέλως βάζουμε τον εαυτό μάς πού σαν οργανωμένοι δίνουμε τά πάντα για την ανάλογη ατμόσφαιρα συμπαράστασης εντός και εκτός έδρας σε κάθε εύκολο και δύσκολο παιχνίδι αφήνοντας τούς λαιμούς μάς εκεί για εσάς.

Νομίζω ότι έχετε μπερδευτεί κάποιοι λοιπόν και ήρθε η ώρα να αναλάβετε στα σοβαρά τις ευθύνες σας και να αγαπήσετε τον τρόπο τον οποίο βάζετε ψωμί στο τραπέζι σας.

Αυτά τα λόγια να θυμάστε όσοι παίζετε στα ΧΑΝΙΑ μάς άσχετος καταγωγής καί περιοχής γιατί η φανέλα που φοράτε εάν δεν το έχετε καταλάβει είναι αλεξίσφαιρο από Χανιώτικο ντόπιο ατσάλι.

🔵ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΙΆ ΜΟΝΟ ΧΑΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *