Κατηγορίες
Τοπικό

“H ΕΠΟ ν’ αποφασίσει την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!”

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας, Γιάννης Ρέτσας, καλεί την ΕΠΟ, λίγο πριν τη συνεδρίασης της Εκτελεστικής της Επιτροπής, να αποφασίσει την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων:

“Μετά τη ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή κ ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης της Ε.Ε της ΕΠΟ, καλούμε την Ομοσπονδία ν’ αποφασίσει την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.Τα προβλήματα από την εφαρμογή του Αθλητικού Μητρώου ισχύουν και οι προσπάθειες για την κατάργηση των τιμωρητικών διατάξεων του αθλητικού Νόμου καθώς κι η προστασία του Αυτοδιοίκητου πρέπει να συνεχιστούν. Η έναρξη όμως των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων είναι επιβεβλημένη.Θα πρέπει να σεβαστούμε τους παράγοντες που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το ποδόσφαιρο, έχοντας κιόλας βιώσει τις συνέπειες της πανδημίας.

Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στάθηκε δίπλα σε όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της , βοηθώντας τα , να εγγραφούν στο Αθλητικό Μητρώο , αφενός για να χρηματοδοτηθούν από την πολιτεία κ αφετέρου για να αποφύγουν τις κυρώσεις του Νόμου.Παράλληλα με επιστολές τόσο προς τη Ε.Π.Ο, όσο και προς τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη, ζητήσαμε την συναίνεση για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Με την ελπίδα ότι θα πρυτανεύσει η λογική, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου.”

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *