Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H ΓΣ της ΕΠΟ έβαλε ταφόπλακα στην οργανωμένη διαιτησία

Του Ηλία Χατζή*

Πέρασε μια εβδομάδα από την Γ.Σ της ΕΠΟ και , σαν να μη συνέβη τίποτε, μέχρι στιγμήςούτε φωνή ούτε ακρόαση από την οργανωμένη διαιτησία, από την ΕΔ/ΟΔΠΕ.Φαίνεται ότι οι διοικούντες την ΕΔ/ΟΔΠΕ , έμειναν ευχαριστημένοι από την απόφαση που πάρθηκε.Δείχνουν πολύ ικανοποιημένοι που διατηρούν τις καρέκλες τους , έστω και άδειες απόουσία και εξουσία.

Κύριοι της ΕΔ/ΟΔΠΕ βρείτε το θάρρος , έστω και τώρα μια βδομάδα μετά και κάνετεαυτό που έπρεπε αμέσως να κάνετε αμέσως μετά από την απόφαση της ΓΣ της ΕΠΟ:Παραιτηθείτε, αδειάστε μας τη γωνιά.

Το ράπισμα η σφαλιάρα , όπως θέλετε πέστε το,ήταν τόσο ηχηρό που ακούστηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η τακτική σας εναντίον της πανίσχυρης ΕΠΟ (ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ που είναι τακτική ΚΑΡΑΜΆΝΗΔΩΝ), δεν απέδωσε καρπούς, αλλά οδήγησε την οργανωμένη διαιτησία στα βράχια και κανείς δεν γνωρίζει εάν υπάρχει, έστω και μια μικρή ελπίδα, να βρεθεί μία δίοδος επιστροφής.

Κύριε πρόεδρε της ΕΔ/ΟΔΠΕ πως αισθανθήκατε άραγε, όταν κακήν κακώς σας κατέβαζαν από το βήμα της Γ.Σ ισοπεδώνοντας το πρόσωπο και το θεσμό που εκπροσωπούσατε την ώρα εκείνη;

Άραγε τι θα έλεγαν την ώρα εκείνη από ψηλά πουβρίσκονται και μας βλέπουν, οι αείμνηστοι ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΣΑΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΖΛΑΤΑΝΟΣ,ΛΕΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και τόσοι άλλου κι ακόμη οι ευρισκόμενοι εν ζωή θρύλοι τηςελληνικής διαιτησίας ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣκαι όλοι όσοι διοίκησαν την άλλοτε κραταιά ΟΔΠΕ;

Όλοι τους θα είπαν “ρε που κατάντησαν την οργανωμένη διαιτησία”.Καταλάβατε κύριε Πρόεδρε γιατί σας φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο;Γιατί ακολουθείτε τον καταστροφέα της οργανωμένης διαιτησίας, τον άνθρωπο που δεν εγγράφει τους εν ενεργεία διαιτητές στο σύνδεσμο του και να κάνειεκλογές. Ακολουθείτε τον άνθρωπο που μόνο του μέλημα είναι η καρέκλα του και τοΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.Κύριε Πρόεδρε εκλεχτήκατε για να διοικήσετε με συναίνεση, συνεννόηση και συνεργασία με την άρχουσα αρχή του ποδοσφαίρου, την ΕΠΟ.Αντ΄ αυτού εσείς επιλέξατε τον δρόμο του μέντορά σας που στην ουσία διοικεί την ΕΔ/ΟΔΠΕ. Εσείς επιλέξατε να μην ακούτε ακόμη και την μειοψηφία της ΕΕ σας ακόμη και εάν οι ιδέες τους είναι σωστές.

Κύριοι της ΕΔ/ΟΔΠΕ διώξτε τους καρεκλοκένταυρους, οδηγήστε την οργανωμένη διαιτησία σε εκλογές με την συμμετοχή όλων των εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητών, μήπως , έστω και την ύστατη ώρα μπορέσει κάτι να περισωθεί .Κύριοι η εποχή της παλληκαριάς και του τσαμπουκά πέρασε ανεπιστρεπτί.

Έχουμε πεδίο συνεννόησης με την ΕΠΟ και εμείς απεμπολούμε τη συνεννόηση και το διάλογο για τα κέφια του ενός. Κύριοι πήρατε είδηση πως ούτε τα αδέλφια σας ( δική σας έκφραση) σας ψήφισαν;

Κύριοι πάψτε να απαξιώνετε κι άλλο την διαιτησία, αφού με τις ενέργειεςσας την οδηγήσατε σε δύσβατες ατραπούς , αναγκάζοντας τους εισαγγελείς να ψάχνουν τι έγιναν τα χρήματα των διαιτητών και έτσι να γινόμαστε πρώτο θέμα σε τηλεοπτικές καιραδιοφωνικές εκπομπές.

Δεν μπορούμε κύριοι να περιμένουμε έως το 2028 όπως αποφάσισε η Γ.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ.

*ΠΡ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ S/L Πηγή: https://soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *