Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική

H “κοινή γραμμή” και η εικόνα στα γήπεδα κλείνουν τη Γ’ Εθνική- Ύστατη προσπάθεια για SL2

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον κρητικό όμιλο.

Η χτεσινή ΚΥΑ που ανακοινώθηκε μέσω της ΓΓΑ ήταν σχετικώς σαφής και σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο ανέφερε ότι θα συνεχιστεί μόνο η Σούπερ Λιγκ, συνεπώς όλες οι “από κάτω” κατηγορίες σταματούν για έναν μήνα, τουλάχιστον.

Σε ό,τι αφορά τον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, παρόλο που βρίσκεται σε περιοχή “ζώνης Α” (με πιο ελαστικά δηλαδή μέτρα) φαίνεται ότι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις επίσημες διοργανώσεις ομαδικών αθλημάτων δεν προσμετράται.

Ωστόσο, εκείνο που εκτιμήθηκε από την ΕΠΟ είναι ότι η Γ΄ Εθνική θα πρέπει να τηρήσει μια “κοινή γραμμή” για όλους του ομίλους και όχι κάποιοι να παίζουν και κάποιοι όχι…

Συν τοις άλλοις, οι πληροφορίες του mirrorsports.gr αναφέρουν ότι στα υψηλά κλιμάκια της Ομοσπονδίας θορυβήθηκαν από τις πληροφορίες που έλαβαν ότι σε κάποια γήπεδα της Κρήτης, την περασμένη Κυριακή, υπήρχε πολύς κόσμος (!) που παρακολουθούσε τα παιχνίδια, κάτι που δεν ταίριαζε με το κλίμα της εποχής, όπου ο κορωνοϊός σφύζει και όπου απαιτούνται μέτρα πρόληψης.

Όλα αυτά οδηγούν στο …κλείσιμο εξ ολοκλήρου της Γ’ Εθνικής!

Σε ό,τι αφορά την SL2 που επίσης δεν εξαιρέθηκε από την ΚΥΑ (ασχέτως ότι είναι επαγγελματική κατηγορία) το πιο πιθανό είναι να μην ξεκινήσει, ωστόσο γίνεται μια ύστατη προσπάθεια να πειστούν τα κυβερνητικά κλιμάκια ότι τουλάχιστον η συγκεκριμένη κατηγορία μπορεί να τηρήσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η προσπάθεια γίνεται ώστε τουλάχιστον να ξεκινήσει η SL2 (όχι απαραίτητα η FL), ωστόσο οι πιθανότητες είναι σχετικά λίγες, αλλά όχι “μηδενικές” και είναι κάτι που θα διευκρινιστεί ακόμα και σήμερα…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr