Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου Τοπικό

H Κυριακή “βάσανο” της ΕΠΣ Χανίων!

Τέτοια Κυριακή δεν θα μπορούσε να την ευχηθεί ούτε ο χειρότερος εχθρός στην ΕΠΣ Χανίων!

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα της χτεσινής ημέρας έγιναν, πραγματικά, τα πάντα που μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, η διοργανώτρια αρχή καλείται να δώσει λύσεις και να λάβει αποφάσεις.

Ας τα πάρουμε χρονικά τα πράγματα…

  1. Το πρωί της Κυριακής, παραμονές της έναρξης του αγώνα του Κρητικού Αστέρα-Δάφνη οι φιλοξενούμενοι κάνουν γνωστό ότι δεν θα κατέβουν να παίξουν στο παιχνίδι που θα άρχιζε στις 11 το πρωί, γιατί θεωρούν ότι βάλλονται από τη διοργανώτρια αρχή για κάποιες αποφάσεις της στο Πειθαρχικό κομμάτι. Η απειλή γίνεται πράξη και η Δάφνη Εμπρόσνερου δεν αγωνίζεται με συνέπεια να απειλείται με βαριά τιμωρία αλλά και να απειλεί ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!
  2. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, το διαιτητικό “τρίο” του ντέρμπι της Β’ ΕΠΣΧ Νέος Κισσαμικός-Ήφαιστος στο Καστέλι, διαπιστώνει, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι, ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Για να είμαστε πιο ακριβείς, οι εντονότατοι άνεμοι δεν το επέτρεπαν. Το ματς αναβάλλεται και αναμένεται νέα ημερομηνία…
  3. Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του άλλου πρωινού (χτες) αγώνα της Β’ ΕΠΣΧ, ΕΘΚ-Ποσειδώνας Τσ. και λίγο πριν λήξει η αναμέτρηση, κάποιες ύβρεις από την κερκίδα των Καθιανών αναγκάζουν τον διαιτητή Κουκουράκη να πάρει μαζί του το διαιτητικό “τρίο” και να πάει στα αποδυστήρια, διακόπτοντας το ματς. Το ματς αναμένεται να κατακυρωθεί υπέρ του Ποσειδώνα και αναμένεται τιμωρία στην ΕΘΚ.
  4. “Κερασάκι στην τούρτα”, η αναβολή του μεσημβρινού αγώνα της Α΄ΕΠΣΧ, επίσης στο Καστέλι, Θύελλα Καλ.-Δόξα λόγω καιρικών συνθηκών. Η ΕΠΣΧ πρέπει να βρει ημερομηνία διεξαγωγής του, αφού, ειδικά στην Α’ ΕΠΣΧ, η πίεση είναι μεγάλη για το φινάλε του πρωταθλήματος καθώς θα πρέπει ο πρωταθλητής Απόλλωνας να ξεκινήσει τα ματς μπαράζ.

Τέτοιο πρωινό λοιπόν δεν έχει ξαναγίνει και η τρέχουσα εβδομάδα κυρίως στον πειθαρχικό τομέα αλλά και στον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων θα έχει πολύ ενδιαφέρον, με τη διοργανώτρια να καλείται να λάβει τις ανάλογες αποφάσεις.

Ειδικότερα, μένει να δούμε τη στάση της Δάφνης που σίγουρα αν επιμείνει στην αποχώρησή της θα αποτελέσει πλήγμα για το τοπικό ποδόσφαιρο,όπως πλήγμα ήταν και οι αποχωρήσεις κι άλλων συλλόγων στο παρελθόν.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.