Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

H τοποθέτηση του συνδέσμου “Χανιά Θύρα 4” για τις εξελίξεις που είναι “προ των πυλών”

Θέση για την επικείμενη αναδιάρθρωση παίρνει ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας “Χανιά Θύρα 4”.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ώρα των αποφάσεων έφτασε και τώρα θα μετρηθούμε και θα ζυγιστούμε σαν ΧΑΝΙΩΤΕΣ ο καθένας από το δικό του μετερίζι…..Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ είναι ένα βήμα πριν τη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαιρικού χάρτη, την SUPER LEAGUE (1)….. Αυτές τις μέρες γίνονται ζυμώσεις και παίρνονται αποφάσεις για την διαφαινόμενη αναδιάρθρωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ….

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ σταμάτησε. Ή καλύτερα την σταμάτησαν (!) στην 3η θέση σε απόσταση αναπνοής από τον ΑΠΟΛΛΩΝA ΣΜΥΡΝΗΣ 12 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος…..η ομάδα μας ζητούσε να παιχτεί το παιχνίδι στο χορτάρι αλλά κάποιοι κύριοι είχαν άλλα σχέδια για την τύχη του πρωταθλήματος…..

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE…..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΤTΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΣΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ + ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΥΧΑΙΝΕ…..(ΠΑΝΙΩΝΙΟ-ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ)……!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ……ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ…….

ΥΓ 1 Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ

ΥΓ 2 Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΚΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΥΓ 3 ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 4.