Κατηγορίες
Super League

Η ΑΕΚ απαγορεύει στον ΣΠΟΡ fm την είσοδο στο γήπεδο της!

Με επιστολή προς τον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ fm, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει να παρέχει δυνατότητα μετάδοσης εντός έδρας αγώνων όπως και παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Η ΑΕΚ οξύνει την κόντρα της με τον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM. Με επιστολή που απέστειλε, ενημέρωσε πως απόφαση της διοίκησης είναι πως «δεν συντρέχουν αυτή την περίοδο οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων μας από τον συγκεκριμένο σταθμό, όπως επίσης και της παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων από την ιστοσελίδα sportfm.gr».

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, «υπάρχει ζήτημα στην καλύτερη ειρωνικής, συχνά επιθετικής κι ενίοτε προσβλητικής κι αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς απέναντι στην ΑΕΚ». Μάλιστα τονίζεται από την πλευρά της Ένωσης πως «δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα παράπονα του κόσμου μας που εκφράζονται μαζικά και με ποικίλους τρόπους, για την στάση των συγκεκριμένων Μέσων απέναντι στην ΑΕΚ. Παράπονα που φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα». Ενώ στην ΑΕΚ στέκονται και κάνουν ειδική μνεία στην αποστολή, στην περίπτωση της αντιμετώπισης της πρόσφατης ανακοίνωσης της ΠΑΕ.

sportal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *