Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Η Ακαδημία Σούδας στο 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου 2022–23 ΑΕΚ FC Development Network

Παρών ο προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας Τζατζιμάκης Γιώργος.

Στο 2ο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2022-23, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Ιανουαρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα θα συμμετέχουν ο προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας Τζατζιμάκης Γιώργος.Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Βασικό χαρακτηριστικό και αυτού του σεμιναρίου θα είναι ο συνδυασμός θεωρίας και πράξης, η συμμετοχή διαφορετικών ιδιοτήτων στις εισηγήσεις, και η όλο και ποιοτικότερη παροχή τεχνογνωσίας στους συνεργάτες ανά την Ελλάδα. Κορυφαία στιγμή, ωστόσο, αναμένεται να είναι η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο προπονητής της ΑΕΚ αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της Διεύθυνσης Δικτύου να μιλήσει στους συνέδρους και να αναπτύξει το θέμα «Η οικογενειακή ανατροφή, οι κοινωνικές προσλαμβάνουσες και η ποδοσφαιρική καριέρα ως παράγοντες της εξέλιξης ενός προπονητή».

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα έχει ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα με τίτλο «Περιβάλλον προπόνησης». Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα αναλωθεί κυρίως σε θέματα αγωνιστικής φύσεως, καθώς σε αυτό περιλαμβάνεται αγώνας των ομάδων Κ14 της ΑΕΚ με την Κηφισιά και η ανάλυσή του από τους συμμετέχοντες, ενώ θα υπάρξει και εισήγηση από τον επικεφαλής του τμήματος goalkeeping της Ακαδημίας Διονύση Χιώτη με τίτλο «Διερεύνηση και ανάλυση της θέσης του τερματοφύλακα στη σύγχρονη εποχή».

Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένη προπονητική μονάδα της Κ13 της ΑΕΚ με εισήγηση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας (Τάσος Στασινόπουλος, Γιώργος Παπαλεοντίου, Γιώργος Κιούπης) και θα ακολουθήσει εισήγηση του γυμναστή της Ακαδημίας Ιάσονα Ψαρρά σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με θέμα «Αξιολόγηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης με απλά μέσα». Ο προπονητής της ομάδας Κ19 Γενναίος Καραχάλιος θα αναλύσει το θέμα «Ρεαλιστική προπόνηση μέσω αναλυτικής μεθόδου». Θα ακολουθήσει εισήγηση της social media manager της ΠΑΕ ΑΕΚ Χριστίνας Κορομηλά με θέμα «Η δύναμη των Social Media στο ποδόσφαιρο»

Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου θα έχει ο κ. Λεωνίδας Χατζημιχάλης.

Η παρουσίαση και το πρόγραμμα του σεμιναρίου στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ: 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου ΑΕΚ 2022-23

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *