Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Η αναφορά του ΕΑΚ Ηρακλείου για το επιτυχημένο Κύπελλο ρίψεων

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη, το 7ο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων στο ιστορικό και εμβληματικό στάδιο Ελευθερίας με τους αθλητές να καταρρίπτουν, πανελλήνια ρεκόρ, ατομικά ρεκόρ, πιάνοντας τα όρια για Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

Οι συμπατριώτες μας σφυροβόλοι από τα Χανιά, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης και Ορέστης Ντουσάκης στο βάθρο των νικητών με απίστευτες επιδόσεις.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβού της Αντιπροέδρου Εύας Σημαιάκη και στελεχών του Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).
Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να φιλοξενούμε κάθε χρόνο το Κύπελλο ρίψεων και γιατί όχι και μία διεθνή διοργάνωση. Το αξίζει ο στίβος του Ηρακλείου και της Κρήτης! 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ συνομιλώντας με τους Χανιώτες γίγαντες και τον προπονητή τους, τους έκανε ανοιχτή πρόσκληση οποτεδήποτε το θελήσουν για προετοιμασία και προπόνηση να επισκεφθούν το στάδιο Ελευθερίας και να το θεωρούν σαν το “σπίτι” τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για τον επαγγελματισμό και την εκπληκτική παρουσία τους. Και φυσικά στον Διευθυντή του ΕΑΚΗ Κώστα Σακαράκη και την Υπεύθυνη του Σταδίου Zωή Αδαμάκη που ακούραστα μία εβδομάδα τώρα φρόντισαν να είναι τα πάντα στην εντέλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.