Κατηγορίες
Basket Corner

Η ανακοίνωση των διαιτητών Κρήτης μετά το φινάλε των φετινών πρωταθλημάτων

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τόσο την Πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία Ανδρών ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Α.Σ., όσο και την Πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία Γυναικών ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α., αλλά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., που εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν εις πέρας τόσο τα συγκεκριμένα, όσο και όλα τα άλλα πρωταθλήματα με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών και  Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, που συμμετείχαν στις διοργανώσεις και όλοι μαζί βοήθησαν να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους, αποδεικνύοντας τη συνεχή εξέλιξη και ποιότητα των μελών των δυο Συνδέσμων.

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.