Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ για Ντουντουνάκη και Παναθηναϊκό

Ο ΝΟΧ αναφέρει ότι πριν τον Παναθηναϊκό έκανε εκείνος πρόταση.

Ωστόσο, αν και η πρόταση του ΝΟΧ ήταν άκρως δελεαστική, ο Παναθηναϊκός έκανε μια σαφώς πιο μεγάλη και απέκτησε την Άννα.

Σαφής η αιχμή του ΝΟΧ για βελτίωση των εγκαταστάσεων στα Χανιά που θα μπορούν να προπονούνται καλύτερα οι σημαντικοί αθλητές.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστά τα εξής σχετικά με το θέμα της Αννας Ντουντουνάκη:

“Η 26χρονη κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες μια ιδιαίτερα τιμητική και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Ομίλου μας, πρόταση για να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΝΟΧ. Συγκεκριμένα, έγιναν δύο διαφορετικές συναντήσεις μεταξύ του προέδρου του Ομίλου μας, Δημητρίου Λειψάκη και τον πατέρα της Αννας, κ. Λευτέρη Ντουντουνάκη, που ήταν αυτός που την εκπροσώπησε. Η πρόταση αξιολογήθηκε ομολογουμένως ως γενναιόδωρη, μέχρις ότου ο Παναθηναϊκός με μια πιο μεγάλη προσφορά, όπως μας μεταφέρθηκε από το περιβάλλον της Αννας, καταφέρει να την κάνει δική του.

Ο Ναυτικός Ομιλος θέλει καταρχήν να ευχηθεί στην Χανιώτισσα πρωταθλήτρια να συνεχίσει το ίδιο επιτυχημένα την πορεία της στην κολύμβηση και να καταφέρει αυτό που για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν μπόρεσε στο Τόκιο, να το πάρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ακολουθούν στο Παρίσι το 2024.

Επίσης εύχεται οι συνθήκες το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων να γίνουν πολύ καλύτερες ούτως ώστε ο Ναυτικός Ομιλος να έχει πάνω απ’ όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις για να διατηρεί αθλητές τέτοιου επιπέδου στις τάξεις του”.