Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Η αποστολή για Πτολεμαΐδα και η “ιατρική” μεταγραφή από τον Πλατανιά

Με 23 παίκτες στην Πτολεμαΐδα φεύγουν τα Χανιά.

Όπως σημειώνεται στην ενημέρωση της ομάδας:

Το βράδυ της Κυριακής (06/09) αναχωρεί η αποστολή της ομάδας μας με αρχικό προορισμό τον Πειραιά και τελικό την Πτολεμαΐδα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.Στο διάστημα αυτό είναι προγραμματισμένα τα φιλικά παιχνίδια με Μακεδονικό Φούφα (10/09), Τρίγλια (13/09) και Πιερικό (17/09).

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης (τερματοφύλακες), Ανδρέου, Ζιαμπάρης, Σωτηράκος, Κεχαγιάς, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Κάσσος, Λάμτσε (υπό δοκιμή), Πλέγας, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Καστανοπουλάκης, Μυφτάρι, Μπερντίος, Κάρλος, Δημητριάδης, Βρεττός, Γιάκος, Διαμαντόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο Σουντουρά, που συνεχίζει στην ομάδα μας και για τη νέα σεζόν, έχει ειδική άδεια και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Νέα μεταγραφή ο… Σφυράκης

Στο μεταξύ, ο επί χρόνια γιατρός του Πλατανιά (κατά κύριο λόγο) αλλά και άλλων ομάδων (πχ ΑΟΧ, Κύδων χάντμπολ, Μινώταυρος), ο ορθοπεδικός Γιάννης Σφυράκης αποτελεί σημαντική “μεταγραφική” κίνηση για την ομάδα των Χανίων. Με την εμπειρία του και τις γνώσεις του είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα σε έναν πολύ “ευαίσθητο” τομέα.

Η ανακοίνωση των Χανίων για Σφυράκη (που θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πτολεμαΐδα) και το υπόλοιπο επιτελείο όπου ανάμεσα στους άλλους παραμένει “πιστός στρατιώτης” της ομάδας ο Αδάμ Μπούτζουκας:

Ενα νέο μέλος προστέθηκε στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Ο γνωστός ορθοπεδικός Γιάννης Σφυράκης, με πολυετή παρουσία σε ομάδες (Κύδων Χανίων – Α1 χάντμπολ, Μινώταυρος, ΑΟ Χανιά, Πλατανιάς) θα είναι ο νέος ιατρός της ομάδας μας.

Γι’ ακόμη μία χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία της ομάδας μας με τον φυσικοθεραπευτή Αδάμ Μπούτζουκα, ενώ για δεύτερο χρόνο τις υπηρεσίες του ως μασέρ θα προσφέρει ο Στέλιος Μαυριγιαννάκης

ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Υπεύθυνοι ιματισμού παραμένουν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Αποστόλης Κουνδουράκης και Γιώργος Αποστολάκης.