Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

Η διαδρομή του Epsilon, του καναλιού όπου έχει εκπομπή ο Μ. Φουρθιώτης

Η περιπετειώδης πορεία του καναλιού.

Ο  Μ. Φουρθιώτης που βρέθηκε στην επικαιρότητα την τελευταία εβδομάδα λόγω της πολυπληθούς αστυνομικής προστασίας που διέθετε, τη σύλληψη φωτορεπόρτερ και τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του Κ. Βαξεβάνη και του βουλευτή Π. Πολάκη, τις καταγγελίες  για την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ έχει μακρά ισχυρή παρέμβαση στην περιφερειακή τηλεόραση.

Μετά την έξοδο του από το πρώην Έψιλον που  το  οποίο πουλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη (νυν Open ) ο Μ. Φουρθιώτης εμφανίζεται ως παρουσιαστής εκπομπής στο κανάλι “Εpsilon” το οποίο λειτουργεί στο καθεστώς της προσωρινής νομιμότητας και αφού έχει αλλάξει από το 1998 επτά φορές επωνυμίες!

Από το STV που ήταν καταγεγραμμένο αρχικά, έγινε Shop TV, Body in Balance, Zoom, Extra Channel, Νέο Κανάλι ΑΕ και από το 2018 εμφανίστηκε ως Epsilon. Το κανάλι “έκλεισε” με απόφαση του ΕΣΡ τον Ιούλιο του 2004 αλλά τον Ιανουάριο του 2011 το ίδιο ΕΣΡ ανακάλεσε την απόφαση λουκέτου, αποδεχόμενο την αλλαγή επωνυμίας και μετόχων! Η τελευταία αλλαγή επωνυμίας γνωστοποιήθηκε στο ΕΣΡ το 2018 ενώ η τελευταία τροποποίηση καταστατικού γνωστοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου 2021.

Ως ιδιοκτήτρια εταιρεία εμφανίζεται η  “ΣΤΑΡ Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ” με μετόχους την of shore εταιρεία KIORPA COMMERCAIL LD που κατέχει σχεδον το 80% του μετοχικού κεφαλαίου και η Σοφία Γεωργιοπούλου Κατσίκη που έχει το υπόλοιπο ποσοστό, ενώ πρόεδρος του 3μελούς ΔΣ είναι ο Petrov Ivan Georgiev. Το πρόγραμμα του περιφερειακού σταθμού “Ε” που εκπέμπει  σε Αττική και Εύβοια, περιλαμβάνει μόλις 3 ενημερωτικές εκπομπές και ένα δελτίο ειδήσεων, όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι εκπομπές τηλε-μάρκετινγκ.

typologies.gr