Κατηγορίες
Τοπικό

Η δύσκολη απόφαση για το τοπικό Χανίων – Πότε κρίνεται

Ενώπιον μιας πολύ δύσκολης απόφασης είναι η ΕΠΣ Χανίων.

Εν μέσω απίστευτης έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού και της καθημερινής ανοδικής τάσης των κρουσμάτων (και) στα Χανιά καλείται να αποφασίσει αν θα ξεκινήσει κανονικά τα πρωταθλήματα, το προσεχές Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου. Αν μη τι άλλο αποτελεί μια δύσκολη απόφαση, δεδομένης της υφιστάμενης κατάστασης, αλλά και της εξασφάλισης τήρησης του πρωτοκόλλου (που έχει αυστηροποιηθεί) από τις ίδιες τις ομάδες.

Όπως όλα δείχνουν, η Πέμπτη (6/1) αναμένεται να αποτελέσει την καθοριστική ημέρα της τελικής απόφασης, αφού κάθε μέρα που περνάει δύναται να αλλάξει τα δεδομένα. Οι πληροφορίες του mirrorsports.gr αναφέρουν ότι η απόφαση μπορεί να ληφθεί ακόμα και νωρίς την Παρασκευή (7/1), έχοντας δηλαδή εξαντληθούν όλα τα περιθώρια.

Μάλιστα, η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι ανεξάρτητη από τον ορισμό των διαιτητών των αγώνων του ΣΚ, που αναμένεται να προκύψει αύριο Τετάρτη (5/1).

Οι ίδιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι αν η αγωνιστική γίνει κανονικά (ασχέτως αν υπάρξουν μεμονωμένες αναβολές λόγω κρουσμάτων σε κάποιες ομάδες), τότε στη σκέψη της Ένωσης υπάρχει τα ματς να γίνουν χωρίς θεατές, όπως ακριβώς ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθούν την Τετάρτη (5/1) τα ματς στα “εξ αναβολής” της κατηγορίας Κ16.

Συνεπώς, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει (και δεν θα μπορούσε κιόλας να υπάρξει), η οποιαδήποτε τελική απόφαση, με τις πιθανότητες για το οτιδήποτε να είναι στην κυριολεξία, απόλυτα μοιρασμένες.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.