Κατηγορίες
FOOTBALL LEAGUE IN THE SPOTLIGHT

Η ειρωνική ανακοίνωση της Ρόδου για Αυγενάκη και αναδιάρθρωση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ρόδου, το σχέδιο αναδιάρθρωσης το πρότειναν οι “Ροδίτες” πριν 10 μήνες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που, αφού πέρασαν σχεδόν δέκα μήνες από τότε που η ΡΟΔΟΣ μίλησε για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί με τις οκτώ πρωταθλήτριες της Γ Εθνικής, παρουσίασε τώρα ένα σχέδιο αλλαγών, όπως είχε εμφανισθεί τότε.

Με τρόπο ιδιαίτερο και κατανοητό είχαμε προτείνει την ενοποίηση των δυο κατηγοριών super league 2 και football league, είχαμε προτείνει έσοδα από το Στοίχημα και από την Τηλεόραση, είχαμε προτείνει μέτρα με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στις ΠΑΕ.

Δεν άρεσε τότε στον αγαπητό κ. Αυγενάκη η συνολική και εμπεριστατωμένη πρόταση: Αναγκαστικά προχωρήσαμε σε τεράστια έξοδα, για να έχουμε τις ομάδες μας ως τώρα στον πάγο. Πέρασαν δέκα μήνες και επιστρέφουμε στην τότε πρόταση. Ευχαριστούμε τον κ. Αυγενάκη, ούτως ή άλλως!

Χαιρετίζουμε την απόφαση για την αναδιάρθρωση και δηλώνουμε στους φίλους της ομάδας μας πως αυτό που υποσχεθήκαμε, το κάνουμε πράξη: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μια κατηγορία… Αναλάβαμε την ομάδα μας στην σακούλα, κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, χάρις στην επιμονή, σκληρή δουλειά και υπομονή…”