Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η επόμενη μέρα του ΟΑΧ – Το μπάτζετ και οι … Αμερικανίδες

Τα πρώτα βήματα…

Τις ραγδαίες εξελίξεις που προέκυψαν προχτές στον ΟΑΧ, με τις αποχωρήσεις Νανάκου και των αδερφών Βιντσιλαίου, ακολουθούν ημέρες ηρεμίας αλλά και σκέψεων για το πώς θα κινηθεί η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΑΧ που -φυσικά- θα παίξει στην ερχόμενη Α1, θα κινηθεί σε ένα μπάτζετ μικρότερο κατά 20-30% σε σχέση με πέρυσι ή τουλάχιστον αυτό είναι η προσδοκία των ανθρώπων της ομάδας, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα την ομάδα σε εξίσου ανταγωνιστικά επίπεδα σε σχέση με πέρυσι. Οι εποχές εξάλλου είναι δύσκολες για όλους.

Το θέμα του προπονητή “καίει” επίσης, με το όνομα του Βασίλη Μασλαρινού να “δεσπόζει” στη λίστα του ΟΑΧ, ωστόσο το ακολουθούν και άλλα ονόματα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πάντως είναι φαβορί.

Επαφές θα γίνουν αν δεν έχουν γίνει ήδη κάποιες με παίκτριες του περυσινού ρόστερ. Εκείνο πάντως που φαίνεται ότι μπορεί να επικρατήσει είναι, να παραμείνουν στην ομάδα οι δύο (τουλάχιστον) εκ των τριών Αμερικανίδων, η Ντράμοντ και η Μπουθ. Αμφότερες εξάλλου επιθυμούν να παραμείνουν στην Ελλάδα και στην Κρήτη, αν και έχουν και από άλλες χώρες, κάποιες προτάσεις.

Οι αδερφές Βιντσιλαίου

Σε ό,τι αφορά τις αδερφές Βιντσιλαίου φαίνεται ότι έχουν προτάσεις, η μεν Σταυριανή από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, η δε Αγγελική από τον Παναθηναϊκό, αμφότερες από τον ΠΑΣ Γιάννενα και γενικώς σύντομα θα ανακοινώσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.