Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

“Η ΕΡΤ υποτιμά τις ομάδες και τον κόσμο, είναι ντροπή!”

Τι είπε για τα Χανιά ο πρόεδρος του Ηρόδοτου.

Για την εκκίνηση του Ηροδότου στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και για το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας, μίλησε στη Mikriliga.com ο Στέλιος Παπαδημητρίου.

Ο πρόεδρος του Ηροδότου τόνισε τη χαρά του να βλέπει να αγωνίζονται κρητικές ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ «χτύπησε καμπανάκι» για το θέμα των τηλεοπτικών εκφράζοντας την πικρία του για τους χειρισμούς της ΕΡΤ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μία δύσκολη πρεμιέρα για τον Ηρόδοτο, καθώς χάσαμε από το Διαγόρα Ρόδου φέρνοντας ένα αποτέλεσμα που νομίζω ότι δε μας άξιζε. Δεν το βάζουμε κάτω όμως. Το πρωτάθλημα δεν είναι κούρσα 100 μέτρων αλλά μαραθώνιος και πιστεύω ότι έχουμε μία αξιόλογη ομάδα που θα «καλύψει» στην πορεία αυτή την ήττα.

Όσον αφορά το κρητικό ντέρμπι με τα Χανιά που ακολουθεί, θα πω ότι είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ και να αντιμετωπίζουμε σε αυτό το επίπεδο μία ομάδα του νησιού. Θέλουμε και άλλες κρητικές ομάδες! Πιστεύω ότι ολόκληρή η Κρήτη αξίζει να έχει εκπροσώπους στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα όμως, αυτό που μας απασχολεί είναι το τηλεοπτικό. Το ενδιαφέρον του κόσμου όπως φάνηκε στην πρώτη αγωνιστική ήταν πραγματικά τεράστιο, γι΄ αυτό και πιστεύω ότι η όλη στάση της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ήταν τουλάχιστον υποτιμητική και για εμάς που επενδύουμε στο ποδόσφαιρο αλλά και για το κοινό. Είναι ντροπή!

Βλέπω τον όμιλο των ομάδων της Κρήτης στη Γ’ Εθνική, όπου το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και μιλάμε για μια ερασιτεχνική κατηγορία, φανταστείτε τι ισχύει για τη Super League 2. Εύχομαι πραγματικά να βρεθεί μία λύση στο θέμα των τηλεοπτικών. Το αγωνιστικό κομμάτι είμαι σίγουρος ότι θα το λύσουν οι ομάδες».

mikriliga.com