Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Η ΕΘΚ για τη διακοπή: “Είμαστε εντελώς αντίθετοι με υβριστικές συμπεριφορές”

Η ΕΘΚ έλαβε θέση, με ανακοίνωσή της που κοινοποιήθηκε στο mirrorsports.gr, για τα γεγονότα στο πρωινό ματς των Καθιανών, με τον Ποσειδώνα Τσ.

Επιτίθεται σε 2-3 οπαδούς που, λόγω ύβρεων από την κερκίδα, προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα που θα οδηγήσει σε τιμωρία την ομάδα. Από την άλλη αφήνει αιχμές για τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση της ΕΘΚ:

Οι ομάδες μας σαν ΔΣ και ποδοσφαιριστές, είμαστε εντελώς αντίθετοι με υβριστικές συμπεριφορές προς οποιονδήποτε, δεν μας εκφράζουν και δεν επιθυμούμε την παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου μας, ατόμων που τις εκφράζουν.

Δυστυχώς δεν υπάρχει σε ‘μας η δυνατότητα να επιβάλουμε αυτόν τον πραγματικά ανεφάρμοστο κανονισμό, ερχόμενοι σε αντιπαράθεση και προστριβές με την κερκίδα. Και σήμερα κάναμε αυτό που πραγματικά μπορούσαμε:

Μέλη του ΔΣ προσπάθησαν και στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση διακοπής να σταματήσουν τις βωμολοχίες, παρακαλώντας γι’ αυτό τα 2-3 άτομα που φώναζαν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας που μέχρι εκείνη τη στιγμή έδιναν ένα αξιοθαύμαστο αγώνα, βίωσαν μια πολύ άσχημη εμπειρία.

Δεν σχολιάζουμε τις αποφάσεις του διαιτητή για τα δύο πέναλτι που προκάλεσαν τις φωνές της κερκίδας. Υπάρχουν οι αρμόδιοι και το video για κάθε ενδιαφερόμενο. Ωστόσο αν και ο κανονισμός για τη διακοπή υπάρχει, θεωρούμε πως εξάντλησε την αυστηρότητα του σε ένα από τα πιο ήσυχα γήπεδα των Χανίων.

Εμείς δυστυχώς θα βρεθούμε υπόλογοι πληρώνοντας το τίμημα του κανονισμού και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καταστήσουμε σαφές πως δεν επιθυμούμε τέτοιους φιλάθλους στην κερκίδα του γηπέδου Καθιανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.