Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η κόντρα Ροκάκη με Λεουτσάκο και το 1 εκατομμύριο παραπάνω που υποσχέθηκε ο πρόεδρος των Χανίων

Ένας διάλογος στα όρια της έντασης.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας flnews.gr, ότι δηλαδή πριν την τηλεδιάσκεψη της SL2, της Τρίτης (1/12) άναψαν τα αίματα μεταξύ του προέδρου των Χανίων Αντώνη Ροκάκη, με τον πρόεδρο της Λίγκας Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, “αρχικά οι τόνοι ανέβηκαν με τον πρόεδρο των Χανίων, Αντώνη Ροκάκη. «Εγώ είμαι Ολυμπιακός, εσύ ΑΕΚ», είπε ο τελευταίος στον Λεουτσάκο και τότε ο πρόεδρος της λίγκας του απάντησε: «Εγώ είμαι γέννημα – θρέμμα Ολυμπιακός»!

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ: Σε ό,τι αφορά στα επιπλέον έσοδα ύψους 1 εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε ότι θα έφερνε μέσω ΕΡΤ ο Ροκάκης, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι: «Το πάλεψα για 1 εκατ. ευρώ, αλλά κατάφερα 300 χιλιάδες παραπάνω». Ωστόσο, όπως ειπώθηκε από το προεδρείο, από το προηγούμενο συμβούλιο υπήρχε η ενημέρωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Δημόσιας Τηλεόρασης, Γιώργο Γαμπρίτσο ότι το συμβόλαιο θα είναι ύψους 4,3 εκατ. ευρώ.

Η Επιτροπή, λοιπόν, που αποτελείται από το προεδρείο και τις ΠΑΕ Ξάνθη, Βέροια, Χανιά θα κληθεί να υπογράψει με την ΕΡΤ και όχι, φυσικά, να διαπραγματευτεί. Εξάλλου, η άποψη της πλειοψηφίας ήταν ότι πρέπει επιτέλους να κλείσει το θέμα του τηλεοπτικού. Ακόμα και ο Γιώργος Μπάρλος της Παναχαϊκής είπε: «Να τελειώνουμε. Να υπογράψουμε και να προχωρήσουμε».

Σημειώνεται από το mirrorsports.gr ότι εκ μέρους της ΠΑΕ Χανιά και του Αντώνη Ροκάκη υπήρξε εξ αρχής εισήγηση να δημιουργηθεί μια επιτροπή, πέραν της ίδιας της Λίγκας, που θα κάνει διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ για ένα καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο.