Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Η μητέρα μας μεγάλωσε σε μοναστήρι» – Τι κατέθεσε ο αδερφός της 12χρονης από τον Κολωνό

«Τα αδέλφια μου κλαίνε και αναζητούν τη μητέρα τους»

Κατάθεση στην Ανακρίτρια έδωσε ο αδερφός της 12χρονης από τον Κολωνό που θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Ο νεαρός φοιτητής υπερασπίστηκε την μητέρα του και περιέγραψε τις στιγμές που η εκείνη ανακάλυψε τον εφιάλτη του παιδιού. 

«Ήμουν στο σπίτι με την μητέρα μου όταν η θεία μου ενημέρωσε την μητέρα μου για τα μηνύματα στο κινητό της ... από τον Μίχο και ήθελε να πάει να σκοτώσει τον Μίχο. Ηταν πολύ ταραγμένη. Η μητέρα μου όταν τα έμαθε κόντεψε να λιποθυμήσει» είπε ο μεγάλος γιος της 37χρονης, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το Reader.

Όπως ανέφερε, η 12χρονη αδερφή του «δεν έδειχνε κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της από τον Απρίλιο του 2022 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022. Πηγαίναμε συχνά με την… στα πάρκο της γειτονιάς που υπήρχαν και άλλα παιδιά, γύρω στις έξι το απόγευμα τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Η… μία φορά την εβδομάδα εργαζόταν στο μαγαζί του κ. Μίχου, Καθόταν τουλάχιστον μία ώρα στο μαγαζί του κι εργαζόταν και έπαιρνε δέκα ευρώ».

«Τα αδέλφια μου κλαίνε και αναζητούν τη μητέρα τους»

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιος της 37χρονης, τόσο ο ίδιος όσο και τα μικρότερα αδέρφια του θέλουν να επιστρέψει στο σπίτι η μητέρα τους. «Τα αδέλφια μου που είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού κλαίνε και ζητάνε την μητέρα τους και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η μάνα μου δεν φταίει σε τίποτα. Η μάνα μου αποκλείεται να έχει κάνει τέτοιο πράγμα» δήλωσε.

«Η μάνα μου έχει μεγαλώσει σε μοναστήρι με τις θείες της, αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Η μάνα μας, μάς έχει μάθει πολλά πράγματα, μας συμβουλεύει σε δύσκολες καταστάσεις και πάντα είναι δίπλα μας ακόμη και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις» πρόσθεσε στην κατάθεσή του ο 20χρονος φοιτητής.

newsbreak.gr

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.