Κατηγορίες
ΟΑΧ Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

Η νέα ομάδα του Σταύρου Νανάκου

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του πρώην τεχνικού του Ο.Α.Χανίων.

Ο Σταύρος Νανάκος θα συνεχίσει στις Εσπερίδες.

Η ανακοίνωση των Εσπερίδων:

Ο Σταύρος Νανάκος θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας των Εσπερίδων Καλλιθέας , μετά την αποχώρηση μετά από τρία χρόνια του Θωμά Σκληρού . Ο εκ των κορυφαίων  τεχνικών του χώρου ,  επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια σε γνώριμα μονοπάτια ενώ έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε Κρόνο Αγ. Δημητρίου , ΠΑΟΚ , Σπόρτιγκ , Παγκράτι , Πανιώνιο αλλά και ΟΑ Χανίων .  Οι περγαμηνές του είναι γνωστές και πρόκειται για κίνηση που αποδεικνύει τις φιλοδοξίες των ιθυνόντων του συλλόγου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Νανάκου : «Πιστεύω ότι οι Εσπερίδες είναι η ιδανική ομάδα για να εργαστεί ένας προπονητής . Με πολλά νεαρά και ταλαντούχα κορίτσια , εξαιρετικές συνθήκες , καλό κλίμα . Επέστρεψα σε μια ομάδα όπου εχω προϋπηρεσία , με μεγάλη ιστορία και τίτλους και θα κάνω ότι μπορώ να δικαιώσω τους διοικούντες .»

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις της στελέχωσης  της γυναικείας ομάδας με συνεργάτες του Νανάκου .Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων μετά το Πάσχα στο κλειστό “Έσπερος” .