Κατηγορίες
Βόλεϊ IN THE SPOTLIGHT Χανιώτικη Επικαιρότητα

Η ομάδα βόλεϊ του ΣΦΠ Χανιά καταδικάζει και επιβεβαιώνει την επίθεση προπονητή σε παίκτριά της!

Καταδίκη από τον ΣΦΠ Χανιά στη βίαιη επίθεση που δέχτηκε παίκτριά της από προπονητή στα Χανιά!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΦΠ Χανιά:

“Ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ αναφορικά με την καταγγελία της αθλήτριας του Συλλόγου μας Καλορμάκης Σοφίας, για φραστική επίθεση και χειροδικία από προπονητή άλλου σωματείου αναφέρει τα εξής: λαμβάνοντας υπ’ όψιν την μήνυση της αθλήτριας που κατέθεσε στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων προς τον προπονητή που έπραξε τα προαναφερθέντα, αφού παρελήφθη από την Ε.Σ.ΠΕ.Κ η επίσημη έκθεση των διαιτητών που ήταν ορισμένοι στον αγώνα βόλεϊ Γυναικών την 20 Νοε. 2022 και τέλος την μαρτυρία της Αρχηγού της ομάδας του Συλλόγου που επίσης ήταν παρούσα στο περιστατικό, αποφάσισε την έκτακτη συνέλευση του ΔΣ η οποία έλαβε χώρα την 23 Νοε 2022 όπου και αποφασίστηκαν τα κάτωθι :

                  α. Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου καταδικάζει το περιστατικό και προτρέπει κάθε αθλητή/τρια να καταγγείλει άμεσα στις αρχές, οποιαδήποτε είδους βία αντιμετωπίσει.

                  β. Προτείνει στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ να λάβει κατάθεση και από τους υπόλοιπους μάρτυρες (κ. Αγγελίδη και κα Τζανετέα) που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

                  γ.  Ο Σύλλογος θα είναι στο πλευρό της αθλήτριας του όπου αυτό απαιτηθεί.

                    2. Ο Σύλλογος μας προχώρησε στην καταδίκη του περιστατικού αυτού, διότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν συνάδουν με το σύνολο των αρχών και των αξιών με τις οποίες ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός εμπλούτισε τον αθλητισμό,  προάγοντας τον σε μέσο εξάσκησης του σώματος, καλλιέργειας του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και σύσφιξης των ανθρώπινων σχέσεων, κοινώς το Αθλητικό Ιδεώδες”.

Υπενθυμίζεται ότι η αθλήτρια της ομάδας γυναικών του ΣΦΠΧ Σοφία Καλορμάκη μετά τα λήξη του αγώνα της ομάδας της με το Ακρωτήρι την Κυριακή το βράδυ για το παγκρήτιο πρωτάθλημα βόλεϊ στο κλειστό στο Καμπάνι , υποστηρίζει πως δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση από προπονητή επειδή ξέχασε να κλείσει τα φώτα στα αποδυτήρια.

Η αθλήτρια προσθέτει πως όταν στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο της μίλησε, «με άρπαξε από τα μαλλιά και με χτύπησε στο στήθος». Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά σε μία συμπαίκτρια της Καλορμάκη και στους διαιτητές της συνάντησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *