Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

«Η SL2 θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα γίνει «σκοτωμός»!

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» του Ηρακλείου έκανε ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Γιώργος Σαρρής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις:

«Σίγουρα είναι δύσκολο, κομβικοί είναι οι δύο πρώτοι μήνες γιατί το σώμα μας έχει συνηθίσει και επίσης θα υπάρχουν πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των παικτών είναι η αποχή από τις προπονήσεις. Οι ομάδες δεν είναι μαγαζιά που τα κλείνεις, μετά τα ανοίγεις και δεν υπάρχουν επιπτώσεις».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και την πιθανή επανέναρξη του:

«Δεν μπορώ να εκφερώ άποψη για την έκβαση του πρωταθλήματος γιατί αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να τελειώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν πολλά μαζεμένα ματς. Θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα το πω απλά θα γίνει «σκοτωμός», θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες, όλες οι ομάδες είναι ανέτοιμες. Ο Εργοτέλης όπως και όλες οι ομάδες είχαμε αποκτήσει έναν ρυθμό, παίζαμε φιλικά, ξαφνικά σταματήσαμε. Παρακαλούσαμε να αρχίσουμε, θα το κάνουμε πλέον με όποιο κόστος υπάρχει».

Για την κατάσταση στην Superleague 2:

«Έχω πολλούς φίλους που παίζουν σε άλλες ομάδες και αυτά που μαθαίνω δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν φαγητό για τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Σαν πατέρας μιλάω και εγώ, δεν γίνεται να βρισκόμαστε στο 2020 και να υπάρχουν ομάδες που έχουν απλήρωτους τους παίκτες για πάνω από πέντε μήνες».

Για το πρωτάθλημα της Superleague 2:

«Είναι ένα πρωτάθλημα που κάθε χρόνο συμβαίνει και κάτι. Μετά τον υποβιβασμό του Εργοτέλη το 2012 δεν είχα αγωνιστεί ποτέ ξανά σε αυτήν την κατηγορία, μου φαίνονταν αφύσικα όλα όσα συνέβαιναν. Τώρα πάλι φέτος ήμασταν το μοναδικό πρωτάθλημα της Ευρώπης που δεν είχε ξεκινήσει. Μήπως πρέπει οι αρμόδιοι να αναλογιστούν το τι συμβαίνει και να επανεξετάσουν όλα τα δεδομένα από την αρχή;»

Για τον φετινό στόχο του Εργοτέλη:

«Εν μέρει συμφωνώ πως είναι και θέμα οργάνωσης αλλά είναι και θέμα τύχης για να έρθει κάτι καλό. Θεωρώ πως βάσει των δεδομένων που επικρατούν φέτος σημαντικός παράγοντας είναι η τύχη, να μην υπάρχουν τραυματισμοί, να είναι σοβαρή μια ομάδα και επίσης θα παίξει ρόλο και το βάθος που θα έχει κάθε μια από αυτές. Είμαι ο πιο αισιόδοξος παίκτης που θα συναντήσετε ποτέ. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπω στο γήπεδο και δεν μπορώ να κερδίσω κάθε αντίπαλο. Πάντα έμπαινα μέσα για να κερδίσω. Πιστεύω σε μένα, στην ομάδα και εύχομαι να είμαστε όλοι το ίδιο αισιόδοξοι. Θέλω να ανέβει ο Εργοτέλης στην Superleague 1, ξέρετε τι κίνητρο υπάρχει σε όλους τους παίκτες που παίζουν σε αυτήν την κατηγορία ώστε να ξεφύγει από αυτήν; Όμως πιστεύουμε όλοι στις δυνατότητες μας μέσα και έξω από το γήπεδο».