Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Η συγκινητική αναφορά του Μάρκου Μαραγκουδάκη σε γκολ που πέτυχε με τον Πλατανιά

Ένα γκολ απέναντι στη Λάρισα που πέτυχε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης και θα θυμάται για πάντα.

Τι ανέφερε στην σελίδα στο Facebook “Equipο”:

“Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι γεμάτη συναισθήματα,χαρές,λύπες,άγχος,συγκίνηση,θυμό,πόνο…
Είμαι τυχερός που τα έζησα όλα αυτά ,ώστε να έχουν ένα μερίδιο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μου.
Μια στιγμή λοιπόν σαν κ αυτές ήταν πριν μερικά χρόνια όταν ήμουν παίχτης του Πλατάνια Χανίων..βρισκόταν για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Β’ εθνική(Football league). Σαν νεοφώτιστη και πρωτάρα στην κατηγορία κανείς δεν περίμενε μετά από 12 αγωνιστικές θα φιγουράρει στη πρώτη θέση.
Εκείνη την αγωνιστική παίζαμε εκτός έδρας με την ΑΕΛ.

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγου πάγου από το ψύχος εκείνου του χειμώνα και το ματς σε ισορροπία,προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου,σε μια εναέρια μονομαχία δέχθηκα μια αγκωνιά με αποτέλεσμα να πάθω κάταγμα του ρινικού οστού(σπάσιμο μύτης).

Υπέφερα,ο πόνος αφόρητος,τα δάκρυα και η αιμορραγία από την μύτη με δυσκόλευαν στην όραση και στην αναπνοή.Στο ημίχρονο ο γιατρός του γήπεδο προσπάθησε να επαναφέρει την μύτη στην θέση της ανεπιτυχώς και πρότεινε την άμεση αλλαγή μου..μετά από συζήτηση με την ομάδα και τον προπονητή μου του ζήτησα να μην με βγάλει και να συνεχίσω.

Στην επανάληψη καταφέραμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε τελικά με ένα δικό μου γκολ.Ένα γκολ που θα θυμάμαι για πάντα με το στόμα μου γεμάτο αίμα,την ένταση και το πάθος που το πανηγύρισα!Περισσότερο βέβαια γιατί δεν εγκατέλειψα..

Μάρκος Μαραγκουδάκης”