Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η θέση της ΠΑΕ Χανιά για τα εισιτήρια που δεν δόθηκαν στον ΟΦΗ

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Χανιά.

“Στη σύσκεψη που έγινε σήμερα αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας προκειμένου να διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της. Εξέφρασε, ωστόσο, τις ανησυχίες της δεδομένου ότι στο γήπεδο Περιβολίων λειτουργούν μόνο οι Θύρες 1 και 2 που δεν διαθέτουν διαχωριστικά, με συνέπεια να τίθεται θέμα ασφαλείας και χωρητικότητας.

Η αστυνομία όμως ήταν κάθετα αρνητική στο να διατεθούν εισιτήρια στον ΟΦΗ και αποφάσισε να εισηγηθεί προς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης να απαγορευτεί τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η διοίκηση της ομάδας μας βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις όπως φάνηκε και από την πρόσφατη φιλική αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ, προκειμένου να βρεθεί λύση και να δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στα πλαίσια της άριστης σχέσης μεταξύ των δύο διοικήσεων, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ προσκάλεσε τόσο τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης στα Χανιά και μάλιστα από την παραμονή του αγώνα, προκειμένου να τους υποδεχτεί όπως αρμόζει στη φιλική σχέση μεταξύ των δύο ομάδων και στην κρητική φιλοξενία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *