Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Η θέση του Πλατανιά για τη διακοπή στο ματς των Κ14 με την Ιωνία

Το mirrorsports.gr ζήτησε και έλαβε από τον Πλατανιά τη θέση του για τη διακοπή του αγώνα των Κ14 με την Ιωνία.

Πρόκειται για το ματς που το ματς το διέκοψε η διαιτητής Μαρία Μαπραουδάκη, λόγω ύβρεων προς το πρόσωπό της από γονείς του Πλατανιά.

Η θέση του Πλατανιά:

Με αφορμή τα γεγονότα του αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Ιωνίας 2000 στο πρωτάθλημα της Κ14, θα θέλαμε ως Α.Ο. Πλατανιάς να εκφράσουμε τόσο τη θλίψη μας για τις μεθοδεύσεις, που δυστυχώς, μολύνουν ακόμα και τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιακά αθλητών, όσο και την οργή μας για την διαιτητή Μπραουδάκη Μαρία που δεν εφάρμοσε τον κανονισμό όσον αφορά στη σωματική ακεραιότητα των αθλητών κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η διαιτητής αρνήθηκε πεισματικά, να προσπαθήσει έστω, να ηρεμήσει τους αθλητές της αντιπάλου ομάδας, έπειτα από τις κόσμιες διαμαρτυρίες του προπονητή μας και των γονιών. Αυτό είχε ως συνέπεια οι παίκτες της αντιπάλου ομάδας να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν το σκληρό τους παιχνίδι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθλητή μας που χτύπησε 2 φορές στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του γηπέδου, έπειτα από βίαιο σπρώξιμο αντιπάλου και να γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Καμία από τις 2 περιπτώσεις δεν τιμωρήθηκε με κάρτα.

Θεωρούμε ότι η διαιτητής διέκοψε αναίτια το παιχνίδι και απέτυχε στον κύριο σκοπό της, να προστατέψει δηλαδή την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Τέλος, λίγο πριν διακόψει το παιχνίδι οριστικά και μετά από διαμαρτυρίες του προπονητή μας αλλά και των γονιών έδειξε κίτρινη κάρτα σε παίκτη της Ιωνίας 2000 για επικίνδυνο παιχνίδι, την οποία δεν την αναγράφει στο Φ.Α.

Σε καμία περίπτωση η διαμαρτυρία των γονέων από την κερκίδα δεν ήταν με υβριστικά συνθήματα, αλλά ήταν φωνές αγανάκτησης για την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *