Κατηγορίες
Άρης Σούδας

Η τοποθέτηση του Άρη Σούδας για τον Κώστα Παπαθανασίου

Μετά το δημοσίευμα του mirrorsports.gr

Ο Αρης Σούδας επιβεβαιώνει ότι ο Κώστας Παπαθανασίου έχει εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του, αλλά τονίζει ότι θα παράσχει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μέχρι τέλους της φετινής χρονιάς.

Η ανακοίνωση:

Από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ και αναφορικά με τα όσα δημοσιεύθηκαν σε τοπικό αθλητικό διαδικτυακό μέσο σχετικά με την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Παπαθανασίου από την ομάδα θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι οι προθέσεις του Κώστα Παπαθανασίου να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω αυξημένων ανηλλειμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, είχαν γίνει γνωστές στην ομάδα πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μετά από συζητήσεις μαζί του αποφασίσε να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι και την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-22, απόφαση την οποία τηρεί μέχρι και σήμερα αγωνιζόμενος με απαράμμιλο πάθος για την ομάδα μας χωρίς να έχει εκφράσει σε καμία στιγμή την πρόθεση να αποχωρήσει μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα συζητήσει και πάλι με τον Κώστα σχετικά με την περαιτέρω ποδοσφαιρική του πορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.