Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT Άρης Σούδας

Η υπέρβαση του Άρη Σούδας

Αναμφισβήτητα ο Άρης Σούδας έχει κάνει βήματα μπροστά.

Ο σύλλογος της Σούδας συμμετέχει φέτος, για πρώτη φορά στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και για δεύτερη σερί στη Γ’ Εθνική και αυτό από μόνο του αποτελεί μια τεράστια επιτυχία και κάτι που πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσαν να το φανταστούν οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν διαμορφώσει ένα “υγιές νοικοκυριό” στις τάξεις του συλλόγου και με στήριγμα τα δικά τους παιδιά, που βγαίνουν από τις ακαδημίες της ομάδας, εδώ και χρόνια, μπορεί η ομάδα χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο μπάτζετ να είναι ανταγωνιστική στη Γ’ Εθνική, όπως τουλάχιστον έδειξε πέρυσι.

‘Ασχετα τι θα καταφέρει φέτος στη Γ’ Εθνική αλλά και στον Κύπελλο ο Άρης, το μοντέλο τη ομάδας που λειτουργεί μεθοδικά και με αποτέλεσμα, από τις υποδομές έως την ανδρική ομάδα, είναι κάτι που πρέπει να το κάνουν όλες οι ομάδες, ειδικά στην επαρχία, αν θέλουν να επιβιώσουν, υπό το πρίσμα της οικονομικής κρίσης.

Αυτό το μοντέλο κρατά τον Άρη Σούδας ζωντανό σε μια δίνη διάλυσης ομάδων, με τρανότερα παραδείγματα τον Πλατανιά και την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ειδικά τον πρώτο.

Από κει και πέρα, ο Άρης Σούδας, ως μόνος εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ’ Εθνική φέτος, στοχεύει βασικά στην παραμονή αλλά και στο να δίνει συνεχώς ευκαιρίες και εμπειρίες στα νέα παιδιά του.

Το αποτέλεσμα θα φανεί…

mirrorsports.gr – info@mirrorsports.gr