Κατηγορίες
Τοπικό

Ηχηρή αποχώρηση Αγγελάκη από τον Θησέα

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Θησέα Γιώργος Αγγελάκης αποχωρεί μετά από 4 χρόνια.

Ο ίδιος μιλά για δύσκολη απόφαση και ευχαριστεί.

Αναλυτικά

“Μετά απο τέσσερα υπέροχα χρόνια, έφτασε η στιγμή της αποχώρησής μου από την ομάδα του Θησέα. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο χαρές, άγχος, ευθύνες, ικανοποίηση, σεβασμό και πολύ πολύ αγάπη. Αυτά έκαναν και την απόφαση μου ακόμα πιο δυσκολη.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την διοίκηση του Θησέα για την κατανόηση και την αποδοχή της απόφασης μου. Μαζί εξάλλου καταφέραμε, όλα αυτά τα χρόνια, να ανεβάσουμε πολλά σκαλιά το επίπεδο της ακαδημίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δύο Προεδρους (Αντώνη Γαλανάκη και Σπύρο Ποποδάκη) που μου εμπιστεύθηκαν την Τεχνική Διεύθυνση της Ακαδημίας, τους προπονητές, (Νίκο Βουρδουμπα, Δημήτρη Κελάκη, Σταύρο Λάκκα, Πέτρο Γιανναράκη, Κώστα Γκολέμη, Γιώργο Σπαράκη, Αντώνη Βλαστακη, Χάρη Γκόντζο, Γιώργο Πολέντα, Ελένη Τσοντακη, Πέπε Γκιώκα και Γιώργο Παλαθούρα) που με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και τέλος όλους τους γονείς και τα παιδιά που πέρασαν από τον Θησέα.

Για τέλος άφησα δύο ανθρώπους κολώνες της ακαδημίας που με την παρουσία τους φρόντιζαν να μου κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα στην Χαρωδια τους Γιώργο Φατζικμανώλη και Δήμητρα Παπαδάκη.

Νιώθω περήφανος που φεύγοντας αφήνω πίσω μου παρακαταθήκη μια πολύ οργανωμένη ακαδημία, με πολλά πια παιδιά και τμήματα και ενα αθλητικό οργανισμό που εκπέμπει υγεία.

Εις το επανιδείν…”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *