Κατηγορίες
Γρανίτης

Ιδανικό φινάλε για τα “Γρανιτάκια” (Pics)

Λήξη χρονιάς για τις ακαδημίες.

Mε τον ιδανικότερο τρόπο, έκλεισε και η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν για τα Γρανιτάκια. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, κύριοι Δημητριάδης, Καρατζάκης, Αμπραμασβίλι, μαζί με τους προπονητές κυρίους Λιοδάκη, Βουρδουμπά, Αμαραντίδη, ετοίμασαν μια όμορφη εκδήλωση για παιδιά και γονείς, που περιλάμβανε, πολύ μουσική με d.j., ποδόσφαιρο για όλους, απονομές μεταλλίων για τα Γρανιτάκια μας και μια τεράστια ψησταριά για μικρούς και μεγάλους.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι οι άνθρωποι της Ακαδημίας μας και οι προπονητές που έχουμε επιλέξει, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, στη διάρκεια της σεζόν για να περνάνε καλά τα παιδιά μας.

Θέλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και οι περισσότεροι από αυτούς μας βοηθούν και στην καθημερινότητα της ακαδημίας και τέλος, να ευχηθούμε στα παιδιά όλου του κόσμου, να έχουν την υγειά τους, καλή ξεκούραση από σχολείο και ποδόσφαιρο και τα ξαναλέμε αρχές Σεπτεμβρίου στο σπίτι μας-γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Ευχαριστούμε το κρεοπωλείο “meat quality” στο Σταλό, που για ακόμα μια φορά πρόσφερε αφιλοκερδώς το άφθονο κρέας που γέμισε τις ψησταριές μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *