Κατηγορίες
Τοπικό

Ιδομενέας: Ο 16χρονος που μεγαλώνει και η συμβουλή του Βαγγέλη Ανδρεαδάκη

Τόπο και στα νιάτα από την ομάδα του Ιδομενέα! Παράδειγμα ο 16χρονος Ντανιέλ Χαϊνταράι που βελτιώνεται και τι του είπε ο συνεργάτης προπονητής Βαγγέλης Ανδρεαδάκης.

Αναφέρει ο Ιδομενέας

“Το καλό παράδειγμα του 16χρονου Ντάνιελ Χαϊνταράι

Ενα ευχάριστο γεγονός υπήρξε για την Ακαδημία μας, καθώς στο παιχνίδι κόντρα στην Παλαιόχωρα το οποίο συνδυάστηκε με νίκη για τον Ιδομενέα, ο 16χρονος Ντάνιελ Χαϊνταράι κατάφερε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Μάλιστα, λίγα μόλις λεπτά πριν πετύχει το γκολ είχε χάσει από πλεονεκτική θέση μια άλλη ευκαιρία να σκοράρει νωρίτερα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο συνεργάτης του Μάνου Βεργανελάκη, προπονητής Βαγγέλης Ανδρεαδάκης, αφού του απένειμε τα εύσημα για την προσπάθειά του τον παρότρυνε στην επόμενη φάση που θα του ερχόταν η μπάλα να προτιμήσει να πλασάρει αντί να σουτάρει με δύναμη.

Πράγματι, ο Ντάνιελ άδραξε την ευκαιρία και αμέσως μετά βρέθηκε σε θέση βολής, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ! Γενικά, από την πρώτη στιγμή που ο Χαϊνταράι έχει ενταχθεί στην πρώτη ομάδα αφήνει πολύ καλά δείγματα γραφής, δείχνοντας πως ανεβάζει στροφές και ωριμάζει μέσα από τις συμμετοχές που παίρνει. Ζητούμενο είναι να συνεχίσει ανάλογα”.