Κατηγορίες
Υποδομές

Ίκαρος Μ.: Γεμάτη εμπειρίες και τρόπαια η ακαδημία

Γεμάτες με τρόπαια επέστρεψαν το Σάββατο 30/ Απριλίου οι μικτές ομάδες Κρήτης των σχολών του Παναθηναικου απο το Θουκυδίδειο football festival 2022 που διοργάνωσε για μια ακόμη φορά το δίκτυο σχολών του Παναθηναικου στο The Ranch Σοφικο Κορινθίας.

Οι ποδοσφαιριστές που σημμετείχαν ξεπέρασαν τους 600 απο κάθε άκρη της Έλλαδας σε μια άψογη διοργάνωση της εταιρίας SPORT TEAM που διαχειρίζετε το δύκτιο σχολών του Παναθηναικού με πρωτεργάτη τον Κυριο Κώστα Αλάσσα.Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να προπονήθουν τις δυο πρώτες ημέρες απο καταξιομένους προπονητές συνεργάτες του δικτύου με ασκήσεις βελτίωσης τεχνικής και αντίληψης Ball Mastery.Δεν έλειψαν βέβαια και οι εργομετρικές μετρήσεις όλων των αθλητών που συμμετείχαν υπο την επίβλεψη του κύριου Γιάννη Κοτσή.

Ανάμεσα τους 43 τερματοφυύλακες απο τις Πράσινες Σχολές και την επίβλεψη-εκγύμναση 2 εξαιρετίκων προπονητών του κ.Γουνή και κ.Κουρουπακή τα παιδιά δούλεψαν σε επαγγελματικά πρότυπα και έμαθαν τα μυστικά της θέσης του Τερματοφύλακα. Οι νεαροί πορτιέρο μέσα απο το συγκεκριμένο Camp είχαν τη δυνατότητα: ✅να προπονηθούν με ειδική μεθοδολογία ✅να παρακολουθήσουν θεωρία θέσης ✅ανάλυση θέσης και προπόνησης ✅να αξιολογηθούν σε αγώνες του Δικτύου. Ο κύριος Ανδρέας Λαγονικάκης είχε αναλάβει το scouting για λογαριασμό της ΠΑΕ οπου δεν σταμάτησε λεπτό να συλλέγει πληροφορίες σημειώνοντας στο μπλοκάκι του. Τέλος ακολούθησε ενα πρωτάθλημα μεταξύ των μικτών ομάδων των περιφεριών των Σχολών του Δικτύου οπου οι ομάδες της Κρήτης μας στις 6 ομάδες που σημμετείχαν πήραν 3 Πρώτες θέσεις στις ηλικίες 2008 2010 και 2012 ,2 Δέυτερες Θέσεις στις ηλικίες 2009 και 2013 και μία τέταρτη θέση στην ηλικία 2011 που αποδικνύει ακόμα μια φορά το ταλέντο που υπάρχει στο νησί μας.

Τρόπαια αφιερωμένα στον Μανώλη Ποντικάκη αθλητή της ακαδημίας μας οπου την 3 ημέρα υπέστει εναν πολύ σοβαρό τραυματισμό σε αγώνα μεταξύ των μικτών ομάδων και διεκομίσθει στο Νοσοκομείο Παίδων με πολλαπλά κατάγματα στο δεξιό χέρι με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί επιτυχώς την Κυριακή.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία και το Δίκτυο όπως και στους εκπροσώπους της κ.κ. Θανάσης Σταματόπουλος/Υπεύθυνος Συντονισμός Δικτύου PSS Thanasis Stamatopoulos και Κώστας Μπατσινίλας/Scouter Kostas Mpatsinilas, οι οποίοι και παρέδωσαν στον νεαρό ποδοσφαιριστή μας τη φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών του Παναθηναϊκού, προσφορά της Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το δώρο της SPORTteam & της Admiral Sport Shops.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *