Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ηλίας Κυριακίδης: “Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία Σούδας”

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Αθλητικός Διευθυντής Ακαδημιών της ΑΕΚ και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης από όσα είδαν στη Σούδα και από την οργάνωση της Ακαδημίας.

Η τοποθέτηση του Ηλία Κυριακίδη που μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον πρωτεργάτη της Ακαδημίας Σούδας Αντώνη Παπαγεωργίου:

«Η παρουσία μας στα Χανιά οφείλεται στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας μας με την Ακαδημία Σούδας. Η δεύτερη φετινή (2022-2023) επιμορφωτική αυτή επίσκεψη είναι διήμερη και χαρακτηρίζεται από γόνιμη αλληλεπίδραση μεταξύ διοικητικών, προπονητών και μαθητών-αθλητών. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση και την παιδαγωγική προσέγγιση.

Η φιλοξενία δε με πρωτεργάτη τον κύριο Παπαγεωργίου είναι πάντοτε εξαιρετική. Κυρίως όμως μας χαροποιεί ο αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο υλοποιεί τις προτάσεις για βελτίωση με τους συναδέλφους προπονητές.

Οι παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ακαδημίας και η ανατροφοδότηση μετά το πέρας των προπονήσεων είμαστε βέβαιοι πως θα δώσουν επιπλέον ώθηση στην ήδη πολύ καλή δουλειά που συμβαίνει. Οι παρεμβάσεις και η εν γένει παρουσία του συναδέλφου κυρίου Τασουνίδη (Κ17) ήταν πάρα πολύ χρήσιμη για μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά ήταν πολύ δεκτικά και γεμάτα ενθουσιασμό. Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή πρόοδο στο σχολείο αλλά και στον αθλητισμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *