Κατηγορίες
ΙΩΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Ιωνία: Από το “θα δούμε” στην απόφαση για άνοδο

Η Ιωνία ολοκλήρωσε με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο τη φετινή χρονιά.

Μια χρονιά που δεν ξεκίνησε ακριβώςμε αυτή την προοπτική και με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι επιφυλακτικοί στο τι πρέπει να κυνηγήσει αγωνιστικά ο σύλλογος. Κάπου στο βάθος του μυαλού τους υπήρχε το ενδεχόμενο ανόδου, αλλά το έβλεπες ότι δεν αποτελούσε προτεραιότητα. Στόχος ήταν τα μικρά κυρίως παιδιά να πάρουν εμπειρίες και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι σε ομάδες της κατηγορίας, που ορισμένες εξ αυτών είχαν πολύ έμπειρο ρόστερ.

Τρώγοντας, όπως λένε, έρχεται η όρεξη και αφού διαπιστώθηκε από τη διοίκηση ότι η ομάδα, έστω και με νεανικό ρόστερ (ως επί το πλείστον) βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις, ελήφθη η απόφαση να αποκτηθούν κάποιοι έμπειροι και ικανοί παίκτες που θα έδιναν την ώθηση για την άνοδο.

Και μόνο οι κινήσεις του Ιανουαρίου αποδείκνυαν ότι ο σύλλογος της Σπλάντζιας κυνηγούσε πλέον, με τις ίδιες πιθανότητες με τις υπόλοιπες ομάδες της κορυφής, την άνοδο.

Και ο στόχος επιτεύχθηκε, μετά από σκληρή μάχη, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα…

Η Ιωνία επέστρεψε σε κατηγορία (μετά από 7 χρόνια)που έπρεπε να είναι. Το “έπρεπε” βέβαια το λέμε βάσει βαρύτητας ονόματος διότι στην πραγματικότητα, η αγωνιστική εικόνα της κάθε ομάδας είναι εκείνη που παίζει ρόλο.

Μένει πλέον να δούμε το πλάνο της νέας χρονιάς. Διότι όσο πιο ψηλά σε επίπεδο κατηγορίας, τόσο μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας και περισσότερες οι υποχρεώσεις…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *