Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Ηρακλής για Κούγια: “Νάνοι του αθλητισμού”

Ανακοίνωση – απάντηση στα όσα είχε υποστηρίξει για τον Ηρακλή μετά το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, η Θεσσαλική ΠΑΕ, εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος του Γηραιού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως, «όλοι αυτοί πιστεύουν ότι η υπερηφάνεια μας θα πληγεί».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου:

«Στον Ηρακλή και στον κόσμο του, έχει απομείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο, πάνω στο οποίο πατάει η επόμενη μέρα του Συλλόγου, η οποία ήδη χτιζεται. Αυτό το τεράστιο κεφάλαιο είναι η υπερηφάνεια για την ιστορία μας την οποία ποτέ δεν προδώσαμε. Σε αυτό το κεφάλαιο στοχεύουν όλες οι κινήσεις που λαμβάνουν χώρα, το τελευταίο διάστημα από «νάνους» τους αθλητισμού. 

Αν όλοι αυτοί πιστεύουν ότι η υπερηφάνεια μας θα πληγεί, διότι για γραφειοκρατικούς λόγους δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ονομασία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, πλανώνται πλάνην οικτράν. Εμείς ως Γ.Σ. Ηρακλής διαβεβαιώνουμε τον κόσμο του Συλλόγου, ότι πολύ σύντομα το ζήτημα αυτό θα λήξει. Δεν έχουμε να κρυφτούμε από κανένα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.490.0_el.html#goog_1300662274Χίλια χρόνια Ηρακλής»