Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Ηρόδοτος: Κοντά σε άδεια επιπέδου SL2 το γήπεδο Αλικαρνασσού

Το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, που θέλει να χρησιμοποιήσει ως έδρα του στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Ηρόδοτος, επισκέφτηκε τη Δευτέρα αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να ελέγξει την καταλληλότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια επιτροπή, αποτελούμενη από μηχανικούς αλλά και στελέχη των υπηρεσιών της Αστυνομίας, της Super League 2 και άλλων αρμόδιων φορέων, πραγματοποίησε έλεγχο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, εξετάζοντας το ενδεχόμενο παραχώρησης άδειας χρήσης σε επίπεδο Super League 2.

Όπως τονίζουν στον Ηρόδοτο, η διαδικασία έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, οι… παρατηρήσεις ήταν απειροελάχιστες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, άμεσα η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, θα λάβει άδεια για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το γήπεδό της για τους μελλοντικούς της αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στον Ηρόδοτο, δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, πως ο αγώνας με την Καλλιθέα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα οριστεί στη Νέα Αλικαρνασσό και όχι το… αχανές Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο χρησιμοποιεί κατ’ ανάγκη η νεοφώτιστη ομάδα.

Οριστικές εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα, αναμένονται τις επόμενες ημέρες…

Πηγή: grandsport