Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT Κύπελλο Ελλάδος

Ηρωικός Άρης Σούδας! Έχασε στο 88′ από τον Διαγόρα με ένα “ψυχρό γκολ”

Απίστευτη εμφάνιση από τον Άρη Σούδας στα Περιβόλια.

Στο πλέον μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του συλλόγου για τη Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Άρης ηττήθηκε, άδικα θα ‘λεγε κανείς, από τον Διαγόρα Ρόδου με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Μπορεί βέβαια ο Άρης Σούδας να ήταν το μεγάλο φαβορί, ωστόσο ο Άρης στάθηκε “σαν ίσος προς ίσον” και όχι μόνο αυτό, αλλά αν αξιοποιούσε τις δικές του ευκαιρίες (μεγαλύτερη στο 50ο λεπτό με τον Παπαδάκη) θα μιλάγαμε για μια πρόκριση “μεγατόνων”!

Το γκολ της νίκης του Διαγόρα σημείωσε μετά από κόρνερ, ο Ρουγκάλας με κεφαλιά στο 88′, στη μοναδική αδράνεια της άμυνας του Άρη Σούδας.

Ο Άρης Σούδας πλησίασε το θαύμα, αλλά στο τέλος μέτρησε η εμπειρία μιας επαγγελματικής ομάδας, όπως ο Διαγόρας.

Ο Άρης πάντως κρατάει τη σπουδαία πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, παρακαταθήκη για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Άρης Σούδας (Ν. Μαναρώλης): Καλαμαρίδης, Κοκκινάκης (75′ Τσίγκας), Βαρδάκης (85′ Μπακογιάννης), Στεφανίδης, Βασιλάκης, Κυτράκης, Παπαθανασίου, Μαθιουδάκης, Τσίτας, Παπαδάκης (79′ Σελάμης), Ροκάκης (87′ Αναστασόπουλος).

Διαγόρας Ρ. (Σ. Θεοδοσιάδης): Σκαφίδας, Νογκέιρα (46′ Τσιάντουλας), Τάτσης, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Παπαδόπουλος (46′ Μουμίν), Πίσπας (83′ Ντος Σάντος), Κουϊρουκίδης, Ζούνης, Λαμπίρης (83′ Μπούμπας).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!