Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ηρωικός Μινώταυρος, έχασε την πρόκριση στα πέναλτι από τον ΑΟΑΝ

Ο Μινώταυρος έφερε το ματς στην παράταση, αφού ισοφάρισε στο 82′, αλλά δεν τα κατάφερε στα πέναλτι.

Ο Άγιος Νικόλαος που ήταν και του φαβορί (ομάδα ανώτερης κατηγορίας που έπαιζε και στην έδρα της) ευτύχησε να προηγηθεί στο 60′ με τον Τζιλάι, αλλά ο Μαναρώλης με ατομική ενέργεια ισοφάρισε για την χανιώτικη ομάδα στο 82′ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στην παράταση, ο ΑΟΑΝ είχε τον έλεγχο, όχι τη μεγάλη φάση, με τον Μινώταυρο να παίζει και με 10 λόγω τραυματισμού του Αναστασόπουλου και αφού δεν είχε ο Γιώργος Πανίδης δικαίωμα αλλαγής.

Στα πέναλτι, ο ΑΟΑΝ επικράτησε με 5-4, αφού το 5ο πέναλτι των “πράσινων” που εκτέλεσε ο γκολκίπερ Καλοριζικάκης, το έστειλε στο δόκαρι.

ΑΟΑΝ (Ν. Σουργιάς): Κουναλάκης, Μουτσάι (46’ Μακρυδάκης), Βλαχάκης (91’ Διάκος), Τσανάι, Μπλούκας, Τσανγκάς (100’ Παπαδόπουλος), Βαφειάδης, Τζιλάι (78’ Φουκαράκης), Κιοσέ (78’ Δολαψάκης), Περάκης, Πάγια (78’ Μεράι).

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (Γ. Πανίδης): Καλοριζικάκης, Ζαγκουντίνος (73’ Κτιστάκης), Δαμανάκης, Σούλκε Θάνος, Μπίλλης, Βόρφι (105’ Αμαξόπουλος), Κουκάκης (78′ Αναστασόπουλος), Παπαδάκης, Κογιαννάκης (105’ Γκιούλα), Γιαννουδάκης (65’ Στόιτσος), Παπαδάκης (66’ Μαναρώλης).