Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

Ιστορία “αλά Μπεκατώρου” στην Ομοσπονδία μπάσκετ;

Δημοσίευμα–βόμβα με σενάριο σεξουαλικής κακοποίησης και στην ΕΟΚ!

Η ιστοσελίδα ereportaz έριξε βόμβα, καθώς μιλάει για ««υπόθεση Μπεκατώρου» και στην ΕΟΚ! Το δημοσίευμα του ereportaz ανέφερε ότι στέλεχος της ΕΟΚ φέρεται να εμπλέκεται σε καταγγελία απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα υπάλληλο της Ομοσπονδίας, με την υπόθεση που είχε γίνει πριν χρόνια, να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να έχει φτάσει ήδη και στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη!

Αναλυτικά το ereportaz αναφέρει τα εξής:

«Το ελληνικό #metoo μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και για καταγγελίες οι οποίες αφορούν άλλες Ομοσπονδίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz, ανώτατο στέλεχος της Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται, το προσεχές διάστημα, να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ως θύμα στην συγκεκριμένη υπόθεση εμφανίζεται υπάλληλος της ΕΟΚ η οποία φέρεται, βάσει όσων ισχυρίζεται, να έπεσε θύμα άγριων σεξουαλικών ορέξεων ανώτατου και ιδιαίτερα προβεβλημένου στελέχους της Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο ο οποίος δέχτηκε να αναλάβει την υπόθεση. Το περιστατικό το οποίο μέχρι στιγμής εμφανίζεται ως “απόπειρα βιασμού” φέρεται να έχει τελεστεί πριν από μερικά χρόνια, ενώ το φερόμενο ως “θύμα” κρατούσε το στόμα του κλειστό, φοβούμενο τις όποιες επιπτώσεις θα είχε η αποκάλυψη της συγκεκριμένης ιστορίας.

Μάλιστα σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του eReportaz προκύπτει ότι για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον ασκό του Αιόλου που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου στη Δικαιοσύνη έχουν καταλήξει αρκετές καταγγελίες που αφορούν το #metoo στον χώρο του αθλητισμού αλλά και του θεάτρου.

Ήδη έχει προφυλακιστεί ο νεαρός προπονητής Ιστιοπλοΐας ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριάς του, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Δημήτρης Λιγνάδης καθώς και ο 74χρονος προπονητής κολύμβησης τα στοιχεία του οποίου μάλιστα δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Την ίδια στιγμή οι εισαγγελικές Αρχές διενεργούν έρευνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και για έναν 65χρονο (όχι και τόσο γνωστό ηθοποιό) ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό το 2020».