Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Ιταλοί επενδυτές για τον Εργοτέλη!

Φως στο… τούνελ φαίνεται να βλέπει ο Εργοτέλης σύμφωνα με τον Μανώλη Σεβαστάκη. 

Θετικά μηνύματα έρχονται από τον Εργοτέλη μέσω του Μανώλη Σεβαστάκη, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media γνωστοποίησε την είδηση ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα αλλάξουν χέρια.

Μάλιστα το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι από Ιταλούς επενδυτές οι οποίοι κάτω από άκρα μυστικότητα τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να πάρουν την πλειοψηφία των μετοχών από τον Μάγκετ Σάμι.

Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον του Εργοτέλη, με τον Μανώλη Σεβαστάκη να ευχαριστεί δημόσια όλους όσους βοήθησαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ομάδας.

Η ανάρτηση του αναφέρει:  

«Μετά από πολλούς μήνες αγωνίας, απελπισίας και πολλών προσπαθειών έτσι ώστε να κρατήσουμε τον Εργοτελη μας «ζωντανό», βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, αφού πρώτα ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες Όλγα Σουτζή  και Γιώργο Αποστολάκη, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή της πλειοψηφίας των μετοχών του κυρίου Μαγκετ Σαμι σε νέους επενδυτές.

Οι συζητήσεις ήταν πολύ ελπιδοφόρες και μόνο θετικές. Το μόνο αρνητικό που στήνει αρκετά εμπόδια είναι η γραφειοκρατεία και ο χρόνος, που δυστυχώς δεν υπάρχει! Ευελπιστούμε λοιπόν στις γρήγορες αποφάσεις των υποψήφιων επενδυτών, έτσι ώστε να έρθουμε άμεσα στο κλείσιμο μιας συμφωνίας!

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία! Είτε τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, είτε αρνητικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Καραταράκης Λευτέρης, Περακάκης Σταύρος αλλά και δυο σημαντικά άτομα που σε αυτό το σημείο θέλουν να μείνουν ανώνυμοι και οφείλω να το σεβαστό, που συμβάλαν σημαντικά στην φιλοξενία, στην επικοινωνία και στις συζητήσεις με τους Ιταλούς υποψήφιους επενδυτές!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βαρδαβά και τον κύριο Τσιράκο για την άμεση και άψογη συνεργασία για την ξενάγηση στο Παγκρήτιο στάδιο»!

grandsport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *