Κατηγορίες
Τοπικό

Και ξαφνικά “πόλεμος” ανάμεσα σε Χάλη και Επισκοπή

Με αφορμή τον γυναικείο αγώνα των δύο ομάδων που έγινε στο Βαρύπετρο.

Πρώτα ήρθε η ανακοίνωση της Επισκοπής:

“Ο ΑΟ Επισκοπής καταδικάζει το μεμονομένο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο γήπεδο του ΑΟ Χάλης με σκοπό δύο άτομα από τον ΑΟ Χάλης (ένας οπαδός και μία παίκτρια) να βάλλουν κατά του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Καλαϊτζιδάκη.

Καταστάσεις όπως αυτές, όπου άτομο (ο οπαδός) θέλει να εισβάλλει στα αποδυτήρια των γυναικών για να ζητήσει τον λόγο για κάτι που εκείνος το εξέλαβε όπως ήθελε, δημιουργώντας πανικό και τρομοκρατεία, θυμίζουν άσχημες ιστορίες από το ασπρόμαυρο παρελθόν.

Δεν θα μείνουμε στο γεγονός ότι η αποστολή έμεινε κλειδωμένη στα αποδυτήρια φοβούμενη ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Εμείς μόλις ξεκινάμε. Και, στόχος μας δεν είναι μόνον ένας τίτλος αλλά η γαλούχιση και η ευγενής άμιλλα των νέων γυναικών μας σ’ ένα μέχρι πρότεινος ανδροκρατούμενο άθλημα.

Ο ΑΟ Επισκοπής καταδικάζει κάθε μορφής βία.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν όπως είμαστε βέβαιοι ότι, ούτε ο ΑΟ Χάλης επιθυμεί να αποχωρήσουν αυτά τα κορίτσια από τον χώρο που τόσο αγαπούμε -όλοι οι παράγοντες όλων των σωματείων- και κοπιάζουμε καθημερινά, οικονομικά και ηθικά γι’ αυτόν.

Καλή συνέχεια σε όλους.
Μπράβο στη γυναικεία ομάδα μας!
Ζήτω η Επισκοπή!”

Ακολούθησε η απάντηση του Χάλη:

Με έκπληξή μας διαβάσαμε την ανακοίνωση της ομάδας της Επισκοπής η οποία αναφέρεται σε ένα μεμονωμένο όπως το χαρακτηρίζει περιστατικό όπου απρόκλητα κάποιοι κινήθηκαν εναντίον του προπονητή – φροντιστή – μεταφραστή γιατί δεν γνωρίζουμε και με ποιά ιδιότητα έδινε οδηγίες χθές αυτός που πανηγύριζε ημίγυμνος στο τέλος μπροστά σε ανήλικα κορίτσια και…Ξαναπάμε στην αρχή και θα καταλήξουμε στα του τι έγινε.

Χθές είχαμε ένα παιχνίδι τελικό ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.Η ομάδα της Επισκοπής δίκαια κατέκτησε τη νίκη και της ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια.

Όσον αφορά το περιστατικό που αναφέρει και λυπόμαστε για αυτό , το φίλο σωματείο της Επισκοπής, να μας απαντήσουν τι προκάλεσε την οργή όχι μόνο δύο αλλά όλων μας.Βία δεν είναι μόνο αυτή που με ψέματα και αστειότητες προσπαθεί να προκαλέσει εντυπώσεις η Επισκοπή.Βία είναι και ο σεξισμός και η λεκτική βία, οπότε σε πρώτη φάση δε θα αναφέρουμε τα λόγια τα οποία προκάλεσαν την δικαιολογημένη οργή ανθρώπων που ερχόντουσαν να δώσουν συγχαρητήρια στον φροντιστή – προπονητή – μεταφραστή και τον άκουσαν να λέει (το έχει παραδεχτεί σε όλους του συμβουλίου) φράσεις που δεν τιμούν κανέναν σας,όταν μέσα στα αποδυτήρια μας έκλαιγαν οι ανήλικες παίκτριες – κόρες μας απο απογοήτευση, φράσεις που ακούγονται μόνο στο <πεζοδρόμιο>.

Συνεπώς κοιτάξτε τα του οίκου σας, κάντε την αυτοκριτική σας, ζητήστε συγνώμη όταν και όπου πρέπει και μετά πείτε για την κοινή Αγάπη που έχουμε όλοι ,το ποδόσφαιρο γυναικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *