Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Αυλαία στο πανελλήνιο με δεύτερο μετάλλιο

Τη δυναμική τους παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, η αυλαία του οποίου έπεσε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, επιβεβαίωσαν τα κορίτσια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Στο αγώνισμα του ελεύθερου ομαδικού κατέκτησαν την 3η θέση, σφραγίζοντας έτσι το δεύτερο μετάλλιο τους στη διοργάνωση. Οπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας των αγώνων τα κορίτσια κατέκτησαν το ασημένιο στο αγώνισμα του τεχνικού ομαδικού.

Τέλος, την Κυριακή διεξήχθη και το αγώνισμα του σόλο όπου ο Ναυτικός Ομιλος είχε μία 10η και μία 11η θέση με τις Αγγελική Τζατζιμάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου αντίστοιχα.

Ως εκ τούτου, η συμμετοχή για τον ΝΟ Χανίων στην πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς, συνδυάστηκε με μεγάλη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας την παράδοση πολλών ετών που κατέχει στο άθλημα.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

• 3η θέση – 77.6000β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ξηραφάκη Μαρία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη R, Μηνά Μαρία R)

ΣΟΛΟ

• 10η θέση – 75,6333β.: Τζατζιμάκη Αγγελική
• 11η θέση – 75,1333β.: Νίκου Γαρυφαλιάνα
• 21η θέση – 71,5000β.: Μηνά Μαρία