Κατηγορίες
Τοπικό

Καλοκαιρινό Ποδοσφαιρικό Camp της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε συνεργασία με το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινού camp ποδοσφαίρου με σύνθημα “Παιδαγωγική & Ποδοσφαιρικό παιχνίδι”. Το camp θα διεξαχθεί από 17/6-11/7/2024, στο Γήπεδο της Σούδας.

Στο camp μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά εντός αλλά και εκτός της Ακαδημίας που έχουν γεννηθεί τα έτη 2008 έως 2015.

Όλες οι προπονητικές μονάδες θα διεξαχθούν υπό την καθοδήγηση και τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας και θα δοθεί έμφαση στην τεχνική ευφυΐα, στις τεχνικές & αντιληπτικές δεξιότητες, στην ενδυνάμωση – ευλυγισία – συναρμογή και ισορροπία των αθλητών.

Το πρόγραμμα προπόνησης (προπονητικές ενότητες) θα έχει την δομή και θα ακολουθεί την φιλοσοφία του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK. 

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται απογευματινές ώρες και το αναλυτικό πρόγραμμα (ημέρες και ώρες) θα ανακοινωθεί μόλις συμπληρωθούν οι συμμετοχές.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος της συμμετοχής είναι 100€ ανά αθλητή (ειδική τιμή για 2 αδέλφια 160€ ).

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (6μελή τμήματα σε κάθε ηλικιακό γκρουπ) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 15/6/2024 στο Γήπεδο Σούδας (Δευ-Παρ 19:30-21:30 & Σαβ 09:00-12:00) στο Γραφείο της Ακ. Ποδ. Σούδας, στο τηλ. 6972216024 (κ. Παπαγεωργίου) ή μέσω e-mail στο soudafootballacademy@yahoo.gr

Υπεύθυνοι Διοργάνωσης: Αντώνης Παπαγεωργίου (Γενικός Διευθυντής Ακαδημίας)

                                         Γιώργος Τζατζιμάκης (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *