Κατηγορίες
Γ' Εθνική Υπόλοιπα αθλήματα

Καμία αναφορά από Χαρδαλιά για αθλητισμό – Το είχε προαναγγείλει ο Τσάτσος

Όπως αναμενόταν, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς δεν έκανε καμία αναφορά για άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Παρόλα αυτά συνέστησε υπομονή:

“Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα ούτε και αιτήματα των διάφορων υπουργείων, όπως και του Αθλητισμού, που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσότερων αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις (οικονομικές, αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικές) στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως υπομονή. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις προσεχείς ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας”.

Μία ώρα νωρίτερα των ανακοινώσεων Χαρδαλιά, ένας από τους παίκτες που πρωτοστατούν στο άνοιγμα της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου, ο Σωτήρης Τσάτσος (συμμετείχε και στη χτεσινή σύσκεψη στη ΓΓΑ), είχε προαναγγείλει σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Χανίων ΣΚΑΙ Γαύδος FM 88,8 ότι δεν πρόκειται ο Νίκος Χαρδαλιάς να κάνει αναφορά και να ανακοινώσει αποφάσεις σε σχέση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Επεσήμανε ωστόσο ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για λήψη αποφάσεων μέσα στον Φεβρουάριο.

mirrorsports.gr