Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Καμία ΕΠΣ της Κρήτης δεν συστρατεύτηκε με τις “40” …

40 ΕΠΣ της Ελλάδας συνυπέγραψαν ανακοίνωση με την οποία θεωρούν ότι Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης “σπάει” το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Όταν λέμε για 40 ΕΠΣ εννοούμε φυσικά την απόλυτη πλειοψηφία των Ενώσεων στη χώρα.

Παρά ταύτα, καμία ΕΠΣ της Κρήτης δεν συστρατεύτηκε με αυτή την πρωτοβουλία, προφανώς γιατί θεωρούν ότι θα έπρεπε να υπάρξουν άλλου είδους συνθήκες “επικοινωνίας” ή για άλλους λόγους, που θα είχε ενδιαφέρον να ακουστούν σε κάποια συζήτηση.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στη Θράκη…

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthi-sport.gr, “από τις πέντε (5) Ενώσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μόνο η ΕΠΣ Ξάνθης δεν έχει υπογράψει τη σχετική ανακοίνωση με τον πρόεδρό της Γιώργο Πανίδη να δηλώνει στην ΞΑΝΘΗ Sport ότι δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη ανακοίνωση και θεωρεί ότι μόνο μέσα από τον διάλογο μπορεί να δοθεί λύση, όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα που απασχολούν το ποδόσφαιρο. «Οι ακρότητες μόνο στην αύξηση των προβλημάτων μπορούν να συμβάλουν και δεν χρειάζεται άλλα ο χώρος…» τόνισε χαρακτηριστικά. Ακόμη σημείωσε ότι για το θέμα της ανακοίνωσης είχε προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη έκτακτο δ.σ., γιατί έπρεπε να ενημερώσει και τα μέλη της διοίκησής του, αν και μετά τη δημοσιοποίηση της σχετικής ανακοίνωσης στα ΜΜΕ μάλλον είναι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου…”.

Σίγουρα η ανακοίνωση των 40 ΕΠΣ θα επιφέρει μεγάλη διαβούλευση καθώς το ποδόσφαιρο, εν μέσω κορωνοϊού, διέρχεται μεγάλης κρίσης και παραμονές φυσικά των εκλογών της ΕΠΟ…

Αναμένουμε τις επόμενες “κινήσεις” …

mirrorsports.gr