Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου

Kαμία εξέλιξη για τα τοπικά – Η πρωτοβουλία της ΕΠΣ Χανίων

Τα τοπικά πρωταθλήματα φαίνεται ότι για φέτος δεν θα πρέπει να τα περιμένει κανείς.

Εξάλλου έχει γίνει γνωστό ότι λίγες μόνο Ενώσεις έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρουν να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματά τους και πλέον δεν είναι καθόλου σίγουρο, ότι πλέον το επιθυμούν.

Φαίνεται βέβαια ολίγον τι περίεργο να μην υπάρξει έστω και ένας τρόπος να γίνουν κάποια πρωταθλήματα (σε στιλ τουρνουά ίσως) ώστε να υπάρξει λύση, για να διεκδικήσουν ομάδες την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική (όσες το επιθυμούν φυσικά). Μάλλον ούτε αυτό θα γίνει, δεδομένου ότι είναι σχεδόν αδύνατο οι ομάδες Απρίλιο ή Μάιο μήνα να ξαναμαζευτούν για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Σε ό,τι αφορά την ΕΠΣ Χανίων, έχει κάνει τις ενέργειές της από σχετικά νωρίς. Έχουν γίνει διαβουλεύσεις “εντός των τειχών” και έχουν σταλεί έγγραφα και επιστολές στην Ομοσπονδία και στην ΓΓΑ, στα οποία έχουν αναφερθεί τρόποι, μέσω των οποίων θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (με πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται κτλ, λόγω της εποχής).

Ποια ήταν η απάντηση άνωθεν; Καμία! Σαν να μην εστάλησαν ποτέ αυτές οι επιστολές…

Από κει καταλαβαίνει κανείς το χάος της κατάστασης…

Πάντως, ακόμα και τώρα ας κρατήσουμε “μικρό καλάθι”…

Πρώτον γιατί έχουμε νέα διοίκηση στην ΕΠΟ και δεύτερον γιατί αναμένουμε την προκήρυξη της Γ’ Εθνικής, μήπως τυχόν αναφέρει κάτι και για τα τοπικά, στο κομμάτι “ανόδου και υποβιβασμού” στην και από τη Γ΄Εθνική.

Δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

mirrorsports.gr