Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Καμία πρόοδος στις συζητήσεις για το μητρώο μεταξύ ΕΠΟ και Αυγενάκη!

Κίνδυνος να τιναχθούν τα πάντα στον αέρα!

Η τετραμερής συνάντηση, με κυρίως θέμα το μητρώο της ΓΓΑ, δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα με συνέπεια, η ΕΠΟ να θέλει να ενημερώσει την FIFA για τις εξελίξεις, όπερ και εγένετο.

Είναι σαφές, γιατί κάποιες ΕΠΣ (μεταξύ αυτών και η ΕΠΣ Χανίων) στέλνουν επιστολές στο Υφ. Αθλητισμού που καλούν τον Λευτέρη Αυγενάκη να βάλει “νερό στο κρασί του” σε σχέση με το μητρώο και υπό τον φόβο να τιναχθούν στον αέρα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε σήμερα στο Παρίσι με τον πρόεδρο της FIFA κ. Τζιάνι Ινφαντίνο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Acting CEO της ΕΠΟ κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο διευθυντής του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης κ. Ελχάν Μαμάντοφ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει και επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών”.

Όπως αναφέρει το soccerplus.gr, η συνάντηση προγραμματίστηκε μετά την τετραμερή συνάντηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή μεταξύ υφυπουργείου αθλητισμού, ΕΠΟ, FIFA και UEFA και απέβη άκαρπη, προκειμένου να ενημερωθεί ο πρόεδρος της FIFA για το διαφαινόμενο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων.Σύμφωνα με πληροφορίες η προγραμματισμένη συνέχιση των συζητήσεων μεταξύ ΕΠΟ και υφυπουργείου αθλητισμού για το θέμα του “μητρώου της ΓΓΑ”, που επρόκειτο να γίνει στις 7/9 δεν πραγματοποιήθηκε, με υπαιτιότητα της ΕΠΟ, που θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *