Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κανάκης: “Είμαστε στα χαμένα – Υπάρχει λόγος που βγήκαμε σήμερα”

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης «βγήκανε» κανονικά στο σημερινό Ράδιο Αρβύλα, λέγοντας πως θέλουν να δώσουν απαντήσεις για το διαβόητο ζήτημα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ντυμένοι στα μαύρα και εμφανώς σοκαρισμένοι, οι τρεις άνδρες μέσω του Αντώνη Κανάκη προσπάθησαν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους. Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις για τον πρώην πλέον συνεργάτη της εκπομπής.

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για revenge porn αναρτώντας βίντεο της πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο.

«Υπήρχαν στο παρελθόν αλλα δυο γεγονότα που μας «υποχρέωσαν» να μην μπορούμε να βγούμε στον αερα στα 14 χρόνια.

Όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανονική εκπομπή και βγάζαμε τα εσώψυχά μας. Η άλλη φορά ήταν με τη Marfin, όταν έγινε εκείνο το απίστευτο έγκλημα.

Η τρίτη φορά είναι αυτή. Είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Είμαστε στα χαμένα.

Μπορούμε πραγματικά να μιλάμε ώρες γι αυτό που λέμε «σοκ». Είναι μια εξωσωματική εμπειρία. Που παρακολουθούν το σώμα τους. Είναι έτσι για μας. Προσπαθούμε να πούμε στον εαυτό μας πως είναι πραγματικότητα και όχι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το ζούμε.

Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να είμαστε εδώ. Να συμβαίνει αυτό που έμμεσα άμεσα σε αφορά και εσύ είσαι αλλού.

Το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι κουραστική διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει… Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε. Ένα δύο πράγματα σήμερα για πρώτη φορά θα τα απαντήσουμε. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που βγήκαμε στον αέρα» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης.
 
sdna.gr