Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Κάνει σαφάρι στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός για ταλέντα – Συνεισφέρει και ο Ίκαρος Μουρνιών

Ο Ίκαρος Μουρνιών που λειτουργεί ακαδημίες ποδοσφαίρου υπό τη σκέπη του Παναθηναϊκού παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια των “πράσινων” για την εύρεση ταλέντων.

Νέα ταλέντα αναζητά ο Παναθηναϊκός, που διοργανώνει camp επιλογής σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Το “τριφύλλι” έχει σκοπό να προσθέσει ποιοτικό υλικό στις Ακαδημίες του, τσεκάροντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αρχικά αναζητά νεαρούς που είναι γεννημένους το 2007, καθώς θέλει να φτιάξει την U15, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League U15, τον Οκτώβρη.

Πρόσφατα έγιναν δοκιμαστικά στην Παιανία με τη συμμετοχή περίπου 40 παιδιών από την Αττική και την επαρχία, υπό το βλέμμα του διευθυντή των ακαδημιών, Βαγγέλη Σάμιου και ξεχώρισαν μερικές περιπτώσεις που θα επαναξιολογηθούν.

Μάλιστα εκτός αυτού, ο Παναθηναϊκός έχει το “μάτι” του πάνω σε Ακαδημίες σε Ηράκλειο Κρήτης, τη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και τα Γιάννινα να στείλουν “ό,τι καλύτερο έχουν σε 7άρια” για διήμερα προπονήσεων και camps που εξελίσσονται αυτήν την εβδομάδα.

Για άλλες ηλικίες έγιναν δοκιμαστικά, για γεννηθέντες του 2006, όπου ξεχώρισαν κάποια ταλέντα.

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν ανοιχτά δοκιμαστικά στην Παιανία για τις χρονιές 2010, 2011, 2012. Παράλληλα, στις προπονήσεις των τμημάτων εμφανίζονται συχνά παιδιά για δοκιμές από συνεργαζόμενους scout όπως ο Ανδρέας Λαγωνικάκης.

Πριν λίγες ημέρες ο προπονητής τερματοφύλακων του ΠαναθηναϊκούΓιώργος Μουντάκης, βρέθηκε στην Ακαδημία του Ίκαρου Χανίων, όπου τσέκαρε νεαρούς επίδοξους τερματοφύλακες. Μάλιστα την άλλη εβδομάδα θα βρεθεί και πάλι στα Χανιά, ο κ.Μουντάκης μαζί με τον κ. Μπατσινίλα για να τσεκάρουν νεαρούς άσους.

talentabout.gr