Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Κανείς δεν μπορεί να συνέλθει από την απώλεια του Δημήτρη Γεωργαλή

Απίστευτο φαίνεται σε όλη την ποδοσφαιρική και τοπική κοινωνία Ηρακλείου και Κρήτης, η απώλεια του Δημήτρη Γεωργαλή.

Μια απώλεια που ήρθε τόσο απρόσμενα και με τον πλέον σκληρό τρόπο.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Γεωργαλή που έπαιξε επί πολλά χρόνια στα ερσιτεχνικά πρωταθλήματα έπεσαν “βροχή”.

Δείτε μερικές από αυτές:

Η ανακοίνωση του Πόρου:

«Ο Α.Ο. Πόρος, η διοίκηση, και το ποδοσφαιρικό εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του. Ο Δημήτρης έπαιξε στον Πόρο για ένα χρόνο στη Β’ ΕΠΣΗ και πανηγύρισε με την ομάδα μας την άνοδο από τη Β’ κατηγορία στην Α2 ΕΠΣΗ. Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του».

Η ανακοίνωση του Ρωμανού:

«Εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλλη. Καλό παράδεισο φίλε!»

Η ανακοίνωση του ΕΓΟΗ:

«Ο Πρόεδρος Δημήτριος ΚΟΡΟΒΕΖΟΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εκφράζουν την Μεγάλη τους Θλίψη για τον Απροσδόκητο Θάνατο του Ποδοσφαιριστή μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΑΛΗ προς την Σύζυγο του, τα δύο Μικρά Παιδιά του και τους Οικείους του. Ας είναι Ελαφρύ το Χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η Δαμάστα αναφέρει:

«Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του σωματείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αδόκητο χαμό του. Ο εκλιπών αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του Ηρακλείου και άφησε το στίγμα του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο πρόωρος θάνατός του μας έχει συγκλονίσει… Ο Θεός να τον αναπαύσει…».

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

«Είμαστε συγκλονισμένοι στο άκουσμα για τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη Γεωργαλή, ένα παιδί που άφησε το στίγμα του στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου για πολλά χρόνια. Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Α.Μ., εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Φίλε Δημήτρη ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου»

Η ανακοίνωση της Μινωικής:

«Η διοίκηση της Μινωικής και το ποδοσφαιρικό επιτελείο της ομάδας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του. Ο Δημήτρης είχε τιμήσει τη φανέλα της ομάδας μας για τρία ολόκληρα χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΠΑΝΟΜ:

«Ο ΠΑΝΟΜ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του για τον ξαφνικό χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή μας Δ. Γεωργαλή . Καλό ταξίδι».